Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lumumbowo Górnik Konin CF
4 Tactiek GK_new
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Korycki is nu in balbezit. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Khotivari onderschept slim de pass. Więckowiak is nu in balbezit. Więckowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Baska speelt de bal door. Linnuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnuste passt de bal zonder na te denken. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel. Łącki bokst de bal weg.

16e minuut.
Jaszczur geeft de bal voor. Inworp. Linnuste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thabet rent richting de bal. Thabet geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Školníček speelt de bal door. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak passt de bal in één keer door. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Longoni kopt de bal weg. Więckowiak is nu in balbezit. Daar is Więckowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Więckowiak geeft de bal voor. Longoni krijgt zijn hoofd ertegen. López Revuelta bokst de bal weg.

24e minuut.
Baska met een sublieme pass. Linnuste is nu in balbezit. Linnuste speelt de bal door. Modry is nu in balbezit. Modry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Linnuste geeft de bal voor. Jaszczur kan de bal niet met de borst controleren. Nast rent richting de bal. Nast draait met de bal, schiet en ... Łącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - Górnik Konin CF 0:1

28e minuut.
Thabet rent richting de bal. Thabet passt de bal met de wreef. Školníček rent richting de bal. Modry verovert de bal door een tackle van achteren. Modry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Baska speelt de bal door. Linnuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnuste passt de bal zonder na te denken. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nast probeert naar een medespeler te passen. Modry rent richting de bal. Jaszczur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Modry raakt geblesseerd tijdens het duel. Modry neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - Górnik Konin CF 0:2

36e minuut.
Buitenspel voor Ghviniashvili. Goede buitenspelval van de verdediging. Misiewicz neemt vlug de vrije trap. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel. Łącki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - Górnik Konin CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 46%, Górnik Konin CF 54%.
FC Lumumbowo - Górnik Konin CF 0:3

46e minuut.
Răileanu rent richting de bal. Modry begaat een overtreding. Răileanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaszczur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Misiewicz rent richting de bal. Ghviniashvili onderschept slim de pass. Ghviniashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Longoni speelt de bal door. López Revuelta bokst de bal weg. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - Górnik Konin CF 1:3

53e minuut.
Školníček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Więckowiak de bal. Więckowiak geeft de bal voor. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - Górnik Konin CF 2:3

68e minuut.
Thabet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adan. Thabet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thabet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Školníček kopt de bal weg. Linnuste is nu in balbezit. Linnuste geeft een hoge lob. Łącki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Korycki neemt vlug de vrije trap. Nozzi rent richting de bal. Longoni verovert de bal door een tackle van achteren. Longoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiacu de bal onder controle te krijgen. Longoni is nu in balbezit. Longoni passt de bal met de wreef. Daar is Więckowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Więckowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 45%, Górnik Konin CF 55%.
FC Lumumbowo - Górnik Konin CF 2:3