Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INO GIEKSA Boston Witchers
lolek Tactiek 343
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Bovyn is nu in balbezit. Riigov onderschept slim de pass. Riigov geeft de bal voor. Knioła is nu in balbezit. Knioła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Reinke met een sublieme pass. Pabón heeft problemen om de bal te vangen. Pabón probeert naar een medespeler te passen. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Pabón rent richting de bal. Pabón passt de bal zonder na te denken. Pesta speelt de bal door. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Borries bereikt de bal nog maar net als eerste. Borries geeft een hoge lob. Reinke speelt de bal door. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - Boston Witchers 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Präger de bal. Präger geeft een hoge lob. Bovyn rent richting de bal. Bovyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bombarda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lopićević de bal. Ignasiak probeert naar een medespeler te passen. Bovyn rent richting de bal. Bovyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INO GIEKSA 52%, Boston Witchers 48%.
INO GIEKSA - Boston Witchers 1:0

46e minuut.
Nogay rent richting de bal. Bombarda is nu in balbezit. Bombarda geeft een lange en hoge pass. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riigov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Borries met een snelle inworp. Sowza probeert naar een medespeler te passen. Reinke met een sublieme pass. Knioła is nu in balbezit. Knioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Borries geeft de bal voor. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radunović de bal onder controle te krijgen. Pârvu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - Boston Witchers 2:0

57e minuut.
Lopićević onderschept slim de pass. Lopićević speelt de bal door. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger geeft een hoge lob. Ignasiak krijgt zijn hoofd ertegen. Xingguang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Gremmo komt het veld opgelopen. Quishpe komt het veld opgelopen. Pazurkiewicz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Borries passt de bal in één keer door. Reinke is nu in balbezit. Reinke speelt de bal door. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - Boston Witchers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INO GIEKSA 56%, Boston Witchers 44%.
INO GIEKSA - Boston Witchers 3:0