Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShyTeam KP Gostyń
1 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten solid
poor Passen solid
good Verdedigen weak


5e minuut.
Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki passt de bal in één keer door. Viza is nu in balbezit. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Ilis bokst de bal weg.

8e minuut.
Tocagaita met de inworp. Małyszka rent richting de bal. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes geeft een hoge lob. Oberteufel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Glatz rent richting de bal. Glatz met een sublieme pass. Daar is Terlecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - KP Gostyń 1:0

12e minuut.
Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Del Prate rent richting de bal. Del Prate passt de bal in één keer door. Terlecki rent richting de bal. Terlecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hombre rent richting de bal. Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar onderschept slim de pass. Ikävalko onderschept slim de pass. Ikävalko geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Ikävalko geeft de bal voor. Akkus kopt de bal weg. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel haalt uit met een fantastische trap. Papagnone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ShyTeam - KP Gostyń 1:1

26e minuut.
Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner probeert naar een medespeler te passen. Perähuhta is nu in balbezit. Del Prate onderschept slim de pass. Del Prate schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilis probeert naar een medespeler te passen. Pavliš met een sublieme pass. Akkus is nu in balbezit. Akkus draait met de bal, schiet en ... Papagnone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - KP Gostyń 1:2

32e minuut.
Ikävalko rent richting de bal. Del Prate onderschept slim de pass. Del Prate passt de bal in één keer door. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Terlecki rent richting de bal. Terlecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Perähuhta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Prate. Perähuhta raakt geblesseerd tijdens het duel. Perähuhta met een snel genomen vrije trap. Oberteufel heeft problemen om de bal te vangen. Akkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Papagnone probeert wanhopig de bal te grijpen. Hoffman met een sublieme pass. Daar is Akkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Małyszka passt de bal zonder na te denken. Ximenes geeft de bal voor. Daar is Hoffman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Akkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Paes de bal onder controle te krijgen. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 55%, KP Gostyń 45%.
ShyTeam - KP Gostyń 1:2

47e minuut.
Renner geeft een lange en hoge pass. Ximenes geeft de bal voor. Akkus is nu in balbezit. Akkus draait met de bal, schiet en ... Papagnone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - KP Gostyń 1:3

48e minuut.
Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Akkus passt de bal met de wreef. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel draait met de bal, schiet en ... Papagnone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ikävalko kan de bal niet met de borst controleren. Janczar rent richting de bal. Janczar probeert naar een medespeler te passen. Del Prate rent richting de bal. Del Prate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Janczar is nu in balbezit. Janczar passt de bal in één keer door. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate passt de bal in één keer door. Pfund geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terlecki rent richting de bal. Terlecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - KP Gostyń 2:3

59e minuut.
Janczar passt de bal in één keer door. Małyszka is nu in balbezit. Met opzet legt Ximenes zijn tegenspeler op de grond. Małyszka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Małyszka kan niet meer verder spelen. Jemioła komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Del Prate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perähuhta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Prate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacGilvernock komt het veld opgelopen. Cristinel komt het veld opgelopen. Paes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel geeft de bal voor. Klungelig pakt Tocagaita de bal. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - KP Gostyń 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 46%, KP Gostyń 54%.
ShyTeam - KP Gostyń 2:4