Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Gostyń ShyTeam
442 Tactiek 1
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 30.2
good Schieten average
solid Passen poor
weak Verdedigen adequate


9e minuut.
Klungelig pakt Pavliš de bal. Pavliš geeft een lange en hoge pass. Małyszka kopt de bal weg. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki schiet op doel. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Del Prate de bal. Del Prate schiet op doel. Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - ShyTeam 0:1

24e minuut.
Jemioła is nu in balbezit. Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Akkus passt de bal in één keer door. Oberteufel is nu in balbezit. Oberteufel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 51%, ShyTeam 49%.
KP Gostyń - ShyTeam 0:1

47e minuut.
Akkus draait met de bal, schiet en ... Hoffman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ximenes neemt de hoekschop. Oberteufel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Perähuhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki onderschept slim de pass. Del Prate rent richting de bal. Terlecki rent richting de bal. Terlecki schiet op doel. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pfund met de inworp. Jemioła is nu in balbezit. Jemioła speelt de bal door. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ikävalko probeert naar een medespeler te passen. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes met een sublieme pass. Klungelig pakt Ikävalko de bal. Ikävalko met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akkus is nu in balbezit. Akkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Gostyń - ShyTeam 1:1

59e minuut.
Terlecki met een sublieme pass. Del Prate is nu in balbezit. Akkus onderschept slim de pass. Oberteufel is nu in balbezit. Oberteufel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. MacGilvernock komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Małyszka speelt de bal door. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki maakt een afschuwelijke overtreding. Terlecki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Cristinel komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ikävalko is nu in balbezit. Ikävalko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oberteufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Del Prate rent richting de bal. Del Prate met een sublieme pass. Pavliš is nu in balbezit. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 38%, ShyTeam 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Gostyń - ShyTeam 1:1