Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Pro FC MZKS ŁĘCZYCE
28.02.21 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten average
average Passen average
solid Verdedigen adequate


20e minuut.
Escobar passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berchtold met een snelle inworp. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chojna trapt de bal weg. Szélpál kopt de bal weg. Snopek probeert de bal aan de voet te houden. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. Mikami bokst de bal weg. Klungelig pakt Zasusz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - MZKS ŁĘCZYCE 0:1

23e minuut.
Wielgus geeft een hoge lob. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż passt de bal in één keer door. Sobieszewski rent richting de bal. Sobieszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus geeft de bal voor. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Belman de bal. Conde met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 41%, MZKS ŁĘCZYCE 59%.
United Pro FC - MZKS ŁĘCZYCE 0:1

46e minuut.
Denko komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chojna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Conde met de inworp. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tudor met de inworp. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Anemogiannis zijn tegenspeler op de grond. Berchtold roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Berchtold kan niet meer verder spelen. Stroniarz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Anemogiannis is nu in balbezit. Stroniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzeński begaat een overtreding. Gorzeński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Boev passt de bal in één keer door. Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Escobar de bal. Escobar met een sublieme pass. Boev speelt de bal door. Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - MZKS ŁĘCZYCE 0:2

62e minuut.
Kirov komt het veld opgelopen. Arceusz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. Tudor kan de bal niet met de borst controleren. Nappi probeert naar een medespeler te passen. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Escobar rent richting de bal. Arceusz onderschept slim de pass. Arceusz passt de bal zonder na te denken. Kirov rent richting de bal. Kirov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Wielgus onderschept slim de pass. Wielgus passt de bal met de wreef. Chojna is nu in balbezit. Kirov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirov schiet op doel. Denko bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Boev met een sublieme pass. Stroniarz rent richting de bal. Stroniarz geeft een hoge lob. Kartozia is nu in balbezit. Kartozia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zapiec geeft een hoge lob. Daar is Anemogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zasusz. Zasusz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Stroniarz onderschept slim de pass. Stroniarz geeft een lange en hoge pass. Escobar is nu in balbezit. Kirov onderschept slim de pass. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stroniarz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boev met de inworp. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 42%, MZKS ŁĘCZYCE 58%.
United Pro FC - MZKS ŁĘCZYCE 0:2