Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS ŁĘCZYCE United Pro FC
442 Tactiek 28.02.21
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 41.8
matig Schieten solide
zwak Passen matig
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Zapiec heeft problemen om de bal te vangen. Zapiec passt de bal in één keer door. Gorzeński met een sublieme pass. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - United Pro FC 1:0

11e minuut.
Gorzeński met een sublieme pass. Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nappi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tudor is nu in balbezit. Nappi onderschept slim de pass. Nappi speelt de bal door. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi onderschept slim de pass. Nappi geeft een hoge lob. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Góra kopt de bal weg. Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi verovert de bal door een tackle van achteren. Nappi geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Góra kopt de bal weg. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszewski passt de bal zonder na te denken. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stygienko is nu in balbezit. Stygienko met een sublieme pass. Valdés rent richting de bal. Valdés schiet op doel. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - United Pro FC 2:0

44e minuut.
Mikami met een harde bal richting middenveld. Sobieszewski kopt de bal weg. Belman controleert de bal met de borst. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bzdęga de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 54%, United Pro FC 46%.
MZKS ŁĘCZYCE - United Pro FC 2:0

50e minuut.
Nappi met een snelle inworp. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia met een sublieme pass. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Klungelig pakt Belman de bal. Onório met een sublieme pass. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Snopek geeft een lange en hoge pass. Onório bereikt de bal nog maar net als eerste. Onório passt de bal in één keer door. Kartozia is nu in balbezit. Kartozia schiet op doel. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gorzeński met een sublieme pass. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wielgus. Wielgus krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chojna met een snelle inworp. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus geeft een hoge lob. Kartozia rent richting de bal. Kartozia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 58%, United Pro FC 42%.
MZKS ŁĘCZYCE - United Pro FC 2:0