Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.220 [del]
  • Stadion: TD Garden
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12907
Boston Witchers FC Lumumbowo
343 Tactiek 4
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.7 gemiddelde waardering 54.1
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Melumad heeft problemen om de bal te vangen. Melumad onderschept slim de pass. Bombarda rent richting de bal. Bombarda schiet op doel. Łącki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Korycki onderschept slim de pass. Korycki speelt de bal door. Zencefil met een sublieme pass. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Więckowiak met de inworp. Ghviniashvili speelt de bal door. Longoni rent richting de bal. Longoni schiet op doel. Pârvu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Cara de bal onder controle te krijgen. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Longoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghviniashvili legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pârvu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

13e minuut.
Daar is Korycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogay is nu in balbezit. Korycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nogay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Korycki is nu in balbezit. Korycki met een sublieme pass. Carpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowiak onderschept slim de pass. Więckowiak geeft een hoge lob. Pârvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radunović is nu in balbezit. Longoni onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - FC Lumumbowo 0:1

28e minuut.
Korycki passt de bal in één keer door. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Präger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korycki rent richting de bal. Korycki passt de bal zonder na te denken. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - FC Lumumbowo 0:2

33e minuut.
Bombarda rent richting de bal. Melumad rent richting de bal. Bombarda verovert de bal door een tackle van achteren. Nogay is nu in balbezit. Nogay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Präger met een sublieme pass. Nogay is nu in balbezit. Nogay passt de bal in één keer door. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Łącki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Melumad rent richting de bal. Melumad geeft een lange en hoge pass. Romańczuk probeert de bal aan de voet te houden. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Więckowiak passt de bal zonder na te denken. Carpano rent richting de bal. Ghviniashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Ghviniashvili schiet op doel. Pârvu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - FC Lumumbowo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 56%, FC Lumumbowo 44%.
Boston Witchers - FC Lumumbowo 0:3

47e minuut.
Präger rent richting de bal. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu met een sublieme pass. Longoni is nu in balbezit. Longoni draait met de bal, schiet en ... Pârvu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Ignasiak passt de bal zonder na te denken. Nogay rent richting de bal. Nogay speelt de bal door. Bovyn rent richting de bal. Bovyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Łącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - FC Lumumbowo 1:3

52e minuut.
Więckowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Więckowiak probeert naar een medespeler te passen. Carpano onderschept slim de pass. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Pârvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - FC Lumumbowo 1:4

57e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Răileanu passt de bal in één keer door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Na een snelle pass probeert Radunović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - FC Lumumbowo 1:5

61e minuut.
Więckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowiak met een sublieme pass. Ghviniashvili rent richting de bal. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kräuchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaszczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Łącki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ignasiak passt de bal met de wreef. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger passt de bal in één keer door. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borys komt het veld opgelopen. Quishpe komt het veld opgelopen. Gremmo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe verovert de bal door een tackle van achteren. Quishpe passt de bal in één keer door. Bovyn rent richting de bal. Bovyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chiacu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Carpano de bal onder controle te krijgen. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - FC Lumumbowo 1:6

85e minuut.
Răileanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Więckowiak de bal. Więckowiak speelt de bal door. Longoni rent richting de bal. Longoni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 49%, FC Lumumbowo 51%.
Boston Witchers - FC Lumumbowo 1:6