Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS ŁĘCZYCE KP Gostyń
442 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Viza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzeński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzeński probeert naar een medespeler te passen. Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis draait met de bal, schiet en ... Ilis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna onderschept slim de pass. Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Akkus draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - KP Gostyń 0:1

14e minuut.
Oberteufel controleert de bal met de borst. Zapiec is nu in balbezit. Oberteufel verovert de bal door een tackle van achteren. Oberteufel haalt uit met een fantastische trap. Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - KP Gostyń 0:2

20e minuut.
Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev geeft een lange en hoge pass. Pavliš heeft problemen om de bal te vangen. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mamet de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ikävalko onderschept slim de pass. Ikävalko speelt de bal door. Pavliš met een sublieme pass. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chojna verovert de bal door een tackle van achteren. Ikävalko speelt de bal door. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Akkus is nu in balbezit. Akkus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 56%, KP Gostyń 44%.
MZKS ŁĘCZYCE - KP Gostyń 0:2

46e minuut.
Denko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Belman is nu in balbezit. Belman passt de bal in één keer door. Daar is Chojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel schiet op doel. Denko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Ximenes met een snelle inworp. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Akkus geeft de bal voor. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Oberteufel geeft de bal voor. Klungelig pakt Chojna de bal. Oberteufel verovert de bal door een tackle van achteren. Oberteufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - KP Gostyń 0:3

55e minuut.
Ikävalko probeert naar een medespeler te passen. Gorzeński is nu in balbezit. Gorzeński passt de bal met de wreef. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Belman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Glatz met een snelle inworp. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Belman is nu in balbezit. Oberteufel onderschept slim de pass. Pavliš speelt de bal door. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel schiet op doel. Denko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Belman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Perähuhta de bal onder controle te krijgen. Gorzeński met een sublieme pass. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. MacGilvernock komt het veld opgelopen. Cristinel komt het veld opgelopen.

70e minuut.
MacGilvernock probeert de bal aan de voet te houden. Ikävalko rent richting de bal. Ikävalko passt de bal zonder na te denken. Oberteufel is nu in balbezit. Oberteufel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. Belman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel verovert de bal door een tackle van achteren. Oberteufel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Anemogiannis passt de bal zonder na te denken. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cristinel met een snelle inworp. Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ximenes. Ximenes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 56%, KP Gostyń 44%.
MZKS ŁĘCZYCE - KP Gostyń 0:3