Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Pro FC ShyTeam
28.02.21 Tactiek 1
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 33.6
solid Schieten average
average Passen weak
good Verdedigen good


12e minuut.
Hombre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nappi met de inworp. Góra probeert naar een medespeler te passen. Nappi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz is nu in balbezit. Terlecki verovert de bal door een tackle van achteren. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stroniarz is nu in balbezit. Nappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi passt de bal in één keer door. Daar is Kartozia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kartozia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nappi geeft een hoge lob. Hombre kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paes de bal onder controle te krijgen. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Małyszka met een sublieme pass. Stroniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz geeft de bal voor. Tocagaita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nappi geeft een hoge lob. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 53%, ShyTeam 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Pro FC - ShyTeam 0:0

46e minuut.
Pfund passt de bal zonder na te denken. Paes is nu in balbezit. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszewski draait met de bal, schiet en ... Papagnone bokst de bal weg.

52e minuut.
Onório geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nappi kopt de bal weg. Sobieszewski heeft problemen om de bal te vangen. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nappi rent richting de bal. Nappi geeft een hoge lob. Hoffman is nu in balbezit. Kartozia onderschept slim de pass. Kartozia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sobieszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszewski geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż heeft problemen om de bal te vangen. Sobieszewski is nu in balbezit. Sobieszewski schiet op doel. Papagnone bokst de bal weg. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Onório zal de hoekschop nemen. Gwiżdż springt en kopt de bal. Papagnone bokst de bal weg.

78e minuut.
Wielgus geeft de bal voor. Hoffman rent richting de bal. Gwiżdż onderschept slim de pass. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Papagnone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - ShyTeam 1:0

80e minuut.
Stroniarz met de inworp. Nappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi passt de bal met de wreef. Kartozia rent richting de bal. Kartozia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 36%, ShyTeam 64%.
United Pro FC - ShyTeam 1:0