Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INO GIEKSA FC Lumumbowo
lolek Tactiek 4
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.7 gemiddelde waardering 56.4
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Zencefil speelt de bal door. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu passt de bal in één keer door. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Longoni passt de bal met de wreef. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak geeft een lange en hoge pass. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki geeft de bal voor. Longoni is nu in balbezit. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Xingguang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Zencefil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zencefil met een sublieme pass. Daar is Longoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longoni schiet op doel. Xingguang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - FC Lumumbowo 0:1

43e minuut.
Więckowiak kopt de bal weg. Lopićević met een sublieme pass. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil geeft de bal voor. Ghviniashvili springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INO GIEKSA 81%, FC Lumumbowo 19%.
INO GIEKSA - FC Lumumbowo 0:1

47e minuut.
Răileanu onderschept slim de pass. Răileanu geeft een hoge lob. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - FC Lumumbowo 0:2

50e minuut.
Školníček speelt de bal door. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak met een sublieme pass. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zencefil speelt de bal door. Longoni is nu in balbezit. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Xingguang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pesta met een sublieme pass. Borries is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Więckowiak. Więckowiak krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Comunian met een sublieme pass. Borries bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta speelt de bal door. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ... Łącki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INO GIEKSA 69%, FC Lumumbowo 31%.
INO GIEKSA - FC Lumumbowo 0:2