Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS ŁĘCZYCE ShyTeam
442 Tactiek 1
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 29.5
average Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen average


6e minuut.
Zapiec geeft de bal voor. Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hombre de bal. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel. Papagnone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Valdés passt de bal met de wreef. Szélpál is nu in balbezit. Małyszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małyszka krijgt een gele kaart. Szélpál raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szélpál kan niet meer verder spelen. Moraglia komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Boev onderschept slim de pass. Boev geeft de bal voor. Daar is Hombre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 58%, ShyTeam 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MZKS ŁĘCZYCE - ShyTeam 0:0

56e minuut.
Moraglia is nu in balbezit. Moraglia geeft een lange en hoge pass. Hoffman probeert de bal aan de voet te houden. Valdés rent richting de bal. Valdés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pfund kan de bal niet met de borst controleren. Paes met een sublieme pass. Hoffman rent richting de bal. Anemogiannis onderschept slim de pass. Anemogiannis schiet op doel. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bzdęga passt de bal met de wreef. Inworp. Górniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka geeft een hoge lob. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Del Prate rent richting de bal. Del Prate schiet op doel. Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - ShyTeam 0:1

64e minuut.
Janczar heeft problemen om de bal te vangen. Gorzeński met een sublieme pass. Hoffman rent richting de bal. Anemogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Anemogiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hombre probeert naar een medespeler te passen. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev geeft een hoge lob. Anemogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pfund probeert de bal met de borst te controleren. Anemogiannis onderschept slim de pass. Paes is nu in balbezit. Anemogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Anemogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 41%, ShyTeam 59%.
MZKS ŁĘCZYCE - ShyTeam 0:1