Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Gostyń FC Lumumbowo
442 Tactiek 4
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 54
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Więckowiak passt de bal zonder na te denken. Ghviniashvili met een sublieme pass. Chiacu met een sublieme pass. Longoni rent richting de bal. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Ilis bokst de bal weg.

6e minuut.
Viza kopt de bal weg. Longoni is nu in balbezit. Longoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ghviniashvili de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:1

8e minuut.
Ikävalko met een sublieme pass. Romańczuk probeert naar een medespeler te passen. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu passt de bal zonder na te denken. Zencefil geeft een lange en hoge pass. Ilis bokst de bal weg.

9e minuut.
Mamet is nu in balbezit. Mamet geeft een hoge lob. Răileanu kopt de bal weg. Longoni rent richting de bal. Longoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:2

10e minuut.
Zencefil met een snelle inworp. Chiacu geeft de bal voor. Więckowiak probeert naar een medespeler te passen. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Więckowiak onderschept slim de pass. Więckowiak geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Ilis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:3

17e minuut.
Viza speelt de bal door. Glatz rent richting de bal. Zencefil onderschept slim de pass. Zencefil geeft een hoge lob. Ghviniashvili springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Longoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Ghviniashvili de bal. Mamet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghviniashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghviniashvili neemt de penalty, wat een uithaal! Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:4

24e minuut.
Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:5

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zencefil met een snelle inworp. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Ilis bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Więckowiak zal de hoekschop nemen. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Longoni rent richting de bal. Longoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:6

36e minuut.
Ghviniashvili heeft problemen om de bal te vangen. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Longoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Longoni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:7

41e minuut.
Chiacu kan de bal niet met de borst controleren. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Longoni met een sublieme pass. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:8

44e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Ghviniashvili onderschept slim de pass. Ghviniashvili passt de bal zonder na te denken. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 76%, FC Lumumbowo 24%.
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:9

51e minuut.
Zencefil kan de bal niet met de borst controleren. Pavliš rent richting de bal. Pavliš passt de bal zonder na te denken. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Răileanu passt de bal met de wreef. Longoni rent richting de bal. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:10

69e minuut.
Klungelig pakt Ximenes de bal. Akkus is nu in balbezit. Školníček begaat een overtreding. Školníček krijgt een gele kaart. Akkus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacGilvernock komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cristinel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Longoni passt de bal in één keer door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu passt de bal met de wreef. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zencefil rent richting de bal. Zencefil geeft een lange en hoge pass. Răileanu speelt de bal door. Klungelig pakt Ghviniashvili de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ilis met een harde bal richting middenveld. Školníček kopt de bal weg. Răileanu met een sublieme pass. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Longoni rent richting de bal. Longoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:11

81e minuut.
Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Mamet speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Longoni onderschept slim de pass. Daar is Longoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:12

86e minuut.
Zencefil passt de bal zonder na te denken. Longoni rent richting de bal. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili schiet op doel. Mamet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 71%, FC Lumumbowo 29%.
KP Gostyń - FC Lumumbowo 0:12