Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lumumbowo KP Gostyń
4 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Romańczuk onderschept slim de pass. Romańczuk speelt de bal door. Korycki geeft een hoge lob. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Ikävalko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korycki speelt de bal door. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni draait met de bal, schiet en ... Ilis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Korycki is nu in balbezit. Korycki met een sublieme pass. Longoni met een sublieme pass. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ilis trapt de bal weg van het doel. Ikävalko kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaszczur de bal. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel draait met de bal, schiet en ... Łącki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Longoni passt de bal met de wreef. Więckowiak is nu in balbezit. Więckowiak geeft een hoge lob. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Ilis bokst de bal weg. Longoni is nu in balbezit. Longoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - KP Gostyń 1:0

22e minuut.
Korycki geeft de bal voor. Ghviniashvili kopt de bal weg. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - KP Gostyń 2:0

25e minuut.
Więckowiak met een sublieme pass. Ghviniashvili rent richting de bal. Perähuhta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perähuhta krijgt een gele kaart. Ghviniashvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghviniashvili neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - KP Gostyń 3:0

30e minuut.
Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil geeft een hoge lob. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - KP Gostyń 4:0

34e minuut.
Longoni onderschept slim de pass. Klungelig pakt Longoni de bal. Longoni passt de bal met de wreef. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Viza met een sublieme pass. Longoni geeft een lange en hoge pass. Daar is Perähuhta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Adan probeert naar een medespeler te passen. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Więckowiak kopt de bal weg. Ikävalko heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 27%, KP Gostyń 73%.
FC Lumumbowo - KP Gostyń 4:0

47e minuut.
Školníček met een sublieme pass. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - KP Gostyń 5:0

48e minuut.
Ikävalko probeert naar een medespeler te passen. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adan begaat een overtreding. Adan krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Perähuhta rent richting de bal. Perähuhta passt de bal in één keer door. Więckowiak geeft de bal voor. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Školníček met een sublieme pass. Longoni speelt de bal door. Viza is nu in balbezit. Mamet met een sublieme pass. Więckowiak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaszczur de bal onder controle te krijgen. Zencefil rent richting de bal. Zencefil geeft een hoge lob. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ghviniashvili stond buitenspel. MacGilvernock komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pavliš geeft een lange en hoge pass. MacGilvernock kopt de bal weg. Romańczuk rent richting de bal. Oberteufel verovert de bal door een tackle van achteren. Oberteufel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristinel komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Perähuhta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ximenes de bal. Răileanu speelt de bal door. Longoni is nu in balbezit. Longoni draait met de bal, schiet en ... Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili passt de bal met de wreef. Longoni heeft problemen om de bal te vangen. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil speelt de bal door. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni onderschept slim de pass. Longoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Więckowiak probeert naar een medespeler te passen. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil schiet op doel. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - KP Gostyń 6:0

89e minuut.
Zencefil kopt de bal weg. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili passt de bal met de wreef. Longoni is nu in balbezit. Longoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 33%, KP Gostyń 67%.
FC Lumumbowo - KP Gostyń 6:0