Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShyTeam Górnik Konin CF
1 Tactiek GK_new
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 47.6
average Schieten excellent
weak Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Ielcean rent richting de bal. Ielcean geeft de bal voor. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:1

4e minuut.
Nøhr rent richting de bal. Inworp. Psaroudakis met een snelle inworp. Galuska geeft de bal voor. Modry maakt een snoekduik en kopt de bal. Papagnone bokst de bal weg.

8e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Galuska met een sublieme pass. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:2

14e minuut.
Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska onderschept slim de pass. Galuska geeft een lange en hoge pass. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast schiet op doel. Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:3

18e minuut.
Galuska geeft een hoge lob. Nast kopt de bal weg. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:4

19e minuut.
Ielcean met een snelle inworp. Galuska rent richting de bal. Galuska passt de bal zonder na te denken. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Thabet met een sublieme pass. Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Małyszka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Małyszka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ielcean raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ielcean kan niet meer verder spelen. Bocola komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Galuska passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paes de bal. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:5

28e minuut.
Nast is nu in balbezit. Pfund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nast raakt geblesseerd tijdens het duel. Galuska zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Modry maakt een snoekduik en kopt de bal. Papagnone bokst de bal weg.

34e minuut.
Del Prate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Górniak komt het veld opgelopen. Galuska met de inworp. Thabet is nu in balbezit. Thabet geeft een hoge lob. Hombre kopt de bal weg. Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Modry is nu in balbezit. Modry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:6

36e minuut.
Galuska kopt de bal weg. Hombre heeft problemen om de bal te vangen. Nast rent richting de bal. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papagnone trapt de bal weg. Thabet kopt de bal weg. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast schiet op doel. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:7

39e minuut.
Pfund is nu in balbezit. Nast onderschept slim de pass. Nast passt de bal met de wreef. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:8

42e minuut.
Terlecki met een sublieme pass. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska met een sublieme pass. Nast rent richting de bal. Nast haalt uit met een fantastische trap. Papagnone bokst de bal weg. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 71%, Górnik Konin CF 29%.
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:9

46e minuut.
Psaroudakis rent richting de bal. Galuska rent richting de bal. Galuska geeft een hoge lob. Nast is nu in balbezit. Nast haalt uit met een fantastische trap. Papagnone bokst de bal weg.

52e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Modry rent richting de bal. Modry passt de bal zonder na te denken. Nast rent richting de bal. Nast draait met de bal, schiet en ... Papagnone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:10

60e minuut.
Paes probeert naar een medespeler te passen. Hoffman kan de bal niet met de borst controleren. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:11

65e minuut.
Pfund rent richting de bal. Galuska verovert de bal door een tackle van achteren. Galuska met een sublieme pass. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nast rent richting de bal. Nast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:12

72e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Galuska passt de bal zonder na te denken. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:13

79e minuut.
Inworp. Bocola met een snelle inworp. Klungelig pakt Galuska de bal. Galuska geeft een lange en hoge pass. Nast maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:14

84e minuut.
Nøhr met een snelle inworp. Galuska geeft een lange en hoge pass. Nast rent richting de bal. Nast schiet op doel. Papagnone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:15

89e minuut.
Thabet speelt de bal door. Klungelig pakt Modry de bal. Hoffman is nu in balbezit. Modry onderschept slim de pass. Modry schiet op doel. Papagnone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 73%, Górnik Konin CF 27%.
ShyTeam - Górnik Konin CF 0:15