Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF ShyTeam
GK_new Tactiek 1
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 29.9
excellent Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
Nast rent richting de bal. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry onderschept slim de pass. Modry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Papagnone trapt de bal weg. Galuska kopt de bal weg. Nast rent richting de bal. Nast haalt uit met een fantastische trap. Papagnone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - ShyTeam 1:0

6e minuut.
López Revuelta neemt vlug de vrije trap. Linnuste kopt de bal weg. Nast is nu in balbezit. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry schiet op doel. Papagnone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Linnuste heeft problemen om de bal te vangen. Linnuste passt de bal zonder na te denken. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ... Papagnone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - ShyTeam 2:0

8e minuut.
Górniak probeert naar een medespeler te passen. Del Prate rent richting de bal. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska onderschept slim de pass. Galuska passt de bal zonder na te denken. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - ShyTeam 3:0

16e minuut.
Modry rent richting de bal. Thabet rent richting de bal. Thabet passt de bal met de wreef. Linnuste is nu in balbezit. Linnuste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Linnuste rent richting de bal. Linnuste passt de bal zonder na te denken. Paes is nu in balbezit. Nast onderschept slim de pass. Nast draait met de bal, schiet en ... Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska passt de bal zonder na te denken. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pfund is nu in balbezit. Galuska verovert de bal door een tackle van achteren. Galuska passt de bal zonder na te denken. Nast is nu in balbezit. Nast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Galuska verovert de bal door een tackle van achteren. Galuska passt de bal zonder na te denken. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - ShyTeam 4:0

33e minuut.
Daar is Nast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfund rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thabet. Thabet krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linnuste met de inworp. Galuska speelt de bal door. Nast is nu in balbezit. Nast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - ShyTeam 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 36%, ShyTeam 64%.
Górnik Konin CF - ShyTeam 5:0

46e minuut.
Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Linnuste speelt de bal door. Daar is Modry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Galuska onderschept slim de pass. Galuska geeft een hoge lob. Nast kopt de bal weg. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Thabet met een sublieme pass. Galuska rent richting de bal. Galuska met een sublieme pass. Nast rent richting de bal. Nast schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pfund bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfund met een sublieme pass. Nast rent richting de bal. Nast schiet op doel. Paal! Nast rent richting de bal. Nast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoffman probeert de bal aan de voet te houden. Nast is nu in balbezit. Nast draait met de bal, schiet en ... Papagnone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - ShyTeam 6:0

89e minuut.
Linnuste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bocola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 22%, ShyTeam 78%.
Górnik Konin CF - ShyTeam 6:0