Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS ŁĘCZYCE Boston Witchers
442 Tactiek 343
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 48
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Gorzeński is nu in balbezit. Gorzeński probeert naar een medespeler te passen. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis haalt uit met een fantastische trap. Pârvu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn passt de bal zonder na te denken. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chojna de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bovyn controleert de bal met de borst. Bovyn geeft een hoge lob. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak schiet op doel. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Boston Witchers 0:1

22e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Escobar speelt de bal door. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay rent richting de bal. Nogay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Belman geeft een hoge lob. Baliţiu kopt de bal weg. Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Boston Witchers 0:2

32e minuut.
Bovyn is nu in balbezit. Bovyn speelt de bal door. Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Ignasiak schiet op doel. Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Boston Witchers 0:3

33e minuut.
Zapiec speelt de bal door. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger passt de bal met de wreef. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cara geeft een lange en hoge pass. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapiec verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec geeft een hoge lob. Anemogiannis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft een hoge lob. Kräuchi kopt de bal weg. Präger rent richting de bal. Präger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boev geeft een lange en hoge pass. Cara kopt de bal weg. Klungelig pakt Kräuchi de bal. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cara met een harde bal richting middenveld. Bovyn kopt de bal weg. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger passt de bal in één keer door. Nogay rent richting de bal. Nogay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ignasiak is nu in balbezit. Nogay rent richting de bal. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak schiet op doel. Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Boston Witchers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 61%, Boston Witchers 39%.
MZKS ŁĘCZYCE - Boston Witchers 0:4

51e minuut.
Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger passt de bal zonder na te denken. Bovyn is nu in balbezit. Nogay rent richting de bal. Nogay schiet op doel. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Boston Witchers 0:5

53e minuut.
Nogay onderschept slim de pass. Zapiec speelt de bal door. Belman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bovyn draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Baliţiu speelt de bal door. Kräuchi speelt de bal door. Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn geeft een hoge lob. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een hoge lob. Carpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpano geeft een hoge lob. Bovyn krijgt zijn hoofd ertegen. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Präger passt de bal zonder na te denken. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kräuchi rent richting de bal. Kräuchi geeft een lange en hoge pass. Ignasiak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Boston Witchers 0:6

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gremmo komt het veld opgelopen. Quishpe komt het veld opgelopen. Borys komt het veld opgelopen. Belman met de inworp. Gremmo probeert naar een medespeler te passen. Escobar rent richting de bal. Bovyn onderschept slim de pass. Bovyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Präger is nu in balbezit. Präger passt de bal in één keer door. Bovyn rent richting de bal. Bovyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 69%, Boston Witchers 31%.
MZKS ŁĘCZYCE - Boston Witchers 0:6