Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.220 [del]
  • Stadion: TD Garden
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11918
Boston Witchers MZKS ŁĘCZYCE
343 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 34.6
solide Schieten redelijk
solide Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Bovyn is nu in balbezit. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés begaat een overtreding. Valdés krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Bovyn passt de bal zonder na te denken. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay haalt uit met een fantastische trap. Ignasiak probeert de bal aan de voet te houden. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - MZKS ŁĘCZYCE 1:0

12e minuut.
Moraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger verovert de bal door een tackle van achteren. Präger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bovyn de bal. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bombarda speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tudor de bal onder controle te krijgen. Bzdęga rent richting de bal. Ignasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kräuchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bovyn rent richting de bal. Präger met een sublieme pass. Nogay is nu in balbezit. Nogay haalt uit met een fantastische trap. Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bzdęga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kräuchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogay is nu in balbezit. Nogay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kräuchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kräuchi passt de bal in één keer door. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - MZKS ŁĘCZYCE 2:0

29e minuut.
Valdés met een sublieme pass. Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis draait met de bal, schiet en ... Radunović probeert de bal aan de voet te houden. Pârvu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - MZKS ŁĘCZYCE 2:1

30e minuut.
Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu speelt de bal door. Kräuchi speelt de bal door. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Gogola bokst de bal weg.

31e minuut.
Inworp. Bombarda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogay is nu in balbezit. Nogay geeft een lange en hoge pass. Ignasiak springt en kopt de bal. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 35%, MZKS ŁĘCZYCE 65%.
Boston Witchers - MZKS ŁĘCZYCE 2:1

48e minuut.
Radunović rent richting de bal. Anemogiannis is nu in balbezit. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Pârvu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bzdęga probeert naar een medespeler te passen. Cara geeft een hoge lob. Bovyn kopt de bal weg. Nogay rent richting de bal. Nogay haalt uit met een fantastische trap. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - MZKS ŁĘCZYCE 3:1

52e minuut.
Bombarda rent richting de bal. Bombarda geeft de bal voor. Klungelig pakt Stygienko de bal. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak schiet op doel. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger is nu in balbezit. Präger passt de bal met de wreef. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Nogay rent richting de bal. Kräuchi is nu in balbezit. Kräuchi probeert naar een medespeler te passen. Nogay rent richting de bal. Nogay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga speelt de bal door. Ignasiak rent richting de bal. Bovyn rent richting de bal. Bovyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quishpe komt het veld opgelopen. Pazurkiewicz komt het veld opgelopen. Gremmo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gremmo geeft een hoge lob. Daar is Bzdęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Bzdęga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quishpe rent richting de bal. Quishpe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Valdés rent richting de bal. Baliţiu onderschept slim de pass. Baliţiu probeert naar een medespeler te passen. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudor onderschept slim de pass. Bombarda onderschept slim de pass. Bombarda geeft een lange en hoge pass. Ignasiak springt en kopt de bal. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn onderschept slim de pass. Bovyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - MZKS ŁĘCZYCE 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 29%, MZKS ŁĘCZYCE 71%.
Boston Witchers - MZKS ŁĘCZYCE 4:1