Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Pro FC INO GIEKSA
28.02.21 Tactiek lolek
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten good
weak Passen good
good Verdedigen adequate


19e minuut.
Lopićević passt de bal in één keer door. Borries bereikt de bal nog maar net als eerste. Borries met een sublieme pass. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel. De bal raakt de paal. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pesta rent richting de bal. Pesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - INO GIEKSA 0:1

24e minuut.
Calheiros onderschept slim de pass. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón met een sublieme pass. Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke passt de bal met de wreef. Mikami bokst de bal weg. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Pesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke passt de bal zonder na te denken. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stroniarz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pabón met een snelle inworp. Daar is Knioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lopićević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pabón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabón probeert naar een medespeler te passen. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sowza probeert naar een medespeler te passen. Borries is nu in balbezit. Borries probeert naar een medespeler te passen. Pesta is nu in balbezit. Pesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 65%, INO GIEKSA 35%.
United Pro FC - INO GIEKSA 0:1

51e minuut.
Góra heeft problemen om de bal te vangen. Reinke onderschept slim de pass. Reinke passt de bal in één keer door. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Reinke onderschept slim de pass. Reinke geeft de bal voor. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta schiet op doel. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mikami met een harde bal richting middenveld. Lopićević kopt de bal weg. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta draait met de bal, schiet en ... Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - INO GIEKSA 0:2

62e minuut.
Comunian verovert de bal door een tackle van achteren. Comunian passt de bal in één keer door. Reinke is nu in balbezit. Reinke haalt uit met een fantastische trap. Mikami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - INO GIEKSA 0:3

67e minuut.
Inworp. Borries met de inworp. Lopićević met een sublieme pass. Pesta rent richting de bal. Pesta draait met de bal, schiet en ... Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pabón is nu in balbezit. Pabón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pesta de bal. Borries is nu in balbezit. Borries draait met de bal, schiet en ... Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Borries passt de bal met de wreef. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón passt de bal met de wreef. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Stroniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz geeft een hoge lob. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - INO GIEKSA 0:4

90e minuut.
Borries verovert de bal door een tackle van achteren. Borries met een sublieme pass. Sowza probeert naar een medespeler te passen. Kartozia is nu in balbezit. Kartozia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 59%, INO GIEKSA 41%.
United Pro FC - INO GIEKSA 0:4