Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INO GIEKSA United Pro FC
lolek Tactiek 28.02.21
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 40.7
solid Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen solid


3e minuut.
Pabón met een snelle inworp. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła passt de bal met de wreef. Pesta rent richting de bal. Pesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - United Pro FC 1:0

12e minuut.
Góra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berchtold komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Sowza is nu in balbezit. Sowza met een sublieme pass. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta draait met de bal, schiet en ... Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikami met een harde bal richting middenveld. Pabón rent richting de bal. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta verovert de bal door een tackle van achteren. Pesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - United Pro FC 2:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Kartozia de bal onder controle te krijgen. Zasusz rent richting de bal. Knioła verovert de bal door een tackle van achteren. Knioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - United Pro FC 3:0

32e minuut.
Berchtold rent richting de bal. Reinke onderschept slim de pass. Reinke passt de bal zonder na te denken. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Comunian passt de bal met de wreef. Reinke is nu in balbezit. Reinke passt de bal zonder na te denken. Knioła rent richting de bal. Knioła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Onório speelt de bal door. Nappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi passt de bal met de wreef. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Borries speelt de bal door. Zasusz rent richting de bal. Knioła verovert de bal door een tackle van achteren. Knioła haalt uit met een fantastische trap. Mikami werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stroniarz rent richting de bal. Pesta verovert de bal door een tackle van achteren. Pesta probeert naar een medespeler te passen. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - United Pro FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INO GIEKSA 37%, United Pro FC 63%.
INO GIEKSA - United Pro FC 4:0

49e minuut.
Stroniarz geeft een hoge lob. Pesta kopt de bal weg. Daar is Snopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioła is nu in balbezit. Knioła draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pabón passt de bal zonder na te denken. Reinke speelt de bal door. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zasusz passt de bal in één keer door. Pabón is nu in balbezit. Pabón speelt de bal door. Knioła rent richting de bal. Knioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikami met een harde bal richting middenveld. Borries kopt de bal weg. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta haalt uit met een fantastische trap. Mikami bokst de bal weg. Knioła is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nappi passt de bal in één keer door. Kartozia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calheiros. Kartozia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berchtold wilt de vrije trap nemen. Xingguang bokst de bal weg.

86e minuut.
Pabón passt de bal zonder na te denken. Snopek is nu in balbezit. Pesta verovert de bal door een tackle van achteren. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Riigov bereikt de bal nog maar net als eerste. Riigov passt de bal zonder na te denken. Pabón is nu in balbezit. Pabón draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - United Pro FC 5:0

89e minuut.
Kartozia is nu in balbezit. Kartozia probeert naar een medespeler te passen. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła onderschept slim de pass. Knioła schiet op doel. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INO GIEKSA 40%, United Pro FC 60%.
INO GIEKSA - United Pro FC 5:0