Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF KP Gostyń
GK_new Tactiek 442
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 41
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Perähuhta is nu in balbezit. Modry onderschept slim de pass. Modry passt de bal in één keer door. Nast is nu in balbezit. Nast draait met de bal, schiet en ... Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viza is nu in balbezit. Viza geeft een hoge lob. Galuska geeft een hoge lob. Modry maakt een snoekduik en kopt de bal. Ilis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - KP Gostyń 1:0

5e minuut.
Viza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linnuste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nast is nu in balbezit. Nast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - KP Gostyń 2:0

9e minuut.
Galuska probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Modry de bal. Modry passt de bal zonder na te denken. Daar is Nast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Akkus kopt de bal weg. Ximenes is nu in balbezit. Galuska begaat een overtreding. Galuska krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Inworp. Ximenes met een snelle inworp. Mănăilă rent richting de bal. Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Akkus draait met de bal, schiet en ... López Revuelta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mamet probeert de bal aan de voet te houden. Modry rent richting de bal. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - KP Gostyń 3:0

28e minuut.
Perähuhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Thabet speelt de bal door. Modry heeft problemen om de bal te vangen. Modry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ilis trapt de bal weg van het doel. Galuska kopt de bal weg. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Viza rent richting de bal. Viza geeft de bal voor. Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel verovert de bal door een tackle van achteren. Oberteufel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Nast draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mamet de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thabet neemt de hoekschop. Modry krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ilis met een harde bal richting middenveld. Pavliš bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnuste tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linnuste krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Oberteufel passt de bal met de wreef. Renner is nu in balbezit. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet geeft een hoge lob. Modry krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 39%, KP Gostyń 61%.
Górnik Konin CF - KP Gostyń 3:0

48e minuut.
Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry verovert de bal door een tackle van achteren. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Linnuste speelt de bal door. Klungelig pakt Modry de bal. Modry passt de bal met de wreef. Nast rent richting de bal. Nast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - KP Gostyń 4:0

70e minuut.
Mamet heeft problemen om de bal te vangen. Mamet speelt de bal door. Nast is nu in balbezit. Nast haalt uit met een fantastische trap. Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - KP Gostyń 5:0

70e minuut.
MacGilvernock komt het veld opgelopen. Cristinel komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Linnuste onderschept slim de pass. Linnuste geeft een hoge lob. Nast is nu in balbezit. Nast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ximenes passt de bal zonder na te denken. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast probeert naar een medespeler te passen. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - KP Gostyń 6:0

90e minuut.
Mînăscurtă onderschept slim de pass. Galuska rent richting de bal. Galuska passt de bal zonder na te denken. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 34%, KP Gostyń 66%.
Górnik Konin CF - KP Gostyń 6:0