Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Gostyń Górnik Konin CF
442 Tactiek GK_new
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Perähuhta met een sublieme pass. Linnuste rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavliš. Linnuste raakt geblesseerd tijdens het duel. Galuska met een snel genomen vrije trap. Ilis bokst de bal weg.

6e minuut.
Pasek onderschept slim de pass. Thabet met een sublieme pass. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Górnik Konin CF 0:1

9e minuut.
Perähuhta met een sublieme pass. Nast rent richting de bal. Nast passt de bal met de wreef. Modry is nu in balbezit. Modry draait met de bal, schiet en ... Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Górnik Konin CF 0:2

12e minuut.
Ximenes kopt de bal weg. Daar is Akkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabet met een sublieme pass. Daar is Modry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Thabet passt de bal met de wreef. Modry rent richting de bal. Viza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viza krijgt een gele kaart. Modry raakt geblesseerd tijdens het duel. Galuska komt bij de bal en schiet. Ilis bokst de bal weg. Modry springt en kopt de bal. Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mamet rent richting de bal. Mamet geeft een hoge lob. Inworp. Thabet met de inworp. Galuska geeft een hoge lob. Ilis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Thabet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nast maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Modry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modry draait met de bal, schiet en ... Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Górnik Konin CF 0:3

19e minuut.
Nozzi speelt de bal door. Galuska controleert de bal met de borst. Galuska passt de bal met de wreef. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Górnik Konin CF 0:4

21e minuut.
Pasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasek geeft de bal voor. Modry kopt de bal weg. Nast is nu in balbezit. Nast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Perähuhta met een sublieme pass. Wołczyk probeert naar een medespeler te passen. Modry met een sublieme pass. Nast rent richting de bal. Nast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Linnuste passt de bal zonder na te denken. Thabet rent richting de bal. Thabet speelt de bal door. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast haalt uit met een fantastische trap. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Khotivari onderschept slim de pass. Khotivari geeft een hoge lob. Galuska kopt de bal weg. Modry is nu in balbezit. Modry draait met de bal, schiet en ... Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nozzi geeft de bal voor. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet rent richting de bal. Thabet geeft een lange en hoge pass. Modry krijgt zijn hoofd ertegen. Ilis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 68%, Górnik Konin CF 32%.
KP Gostyń - Górnik Konin CF 0:4

57e minuut.
Thabet passt de bal in één keer door. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast met een sublieme pass. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozzi geeft een lange en hoge pass. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry schiet op doel. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Górnik Konin CF 0:5

62e minuut.
Nast verovert de bal door een tackle van achteren. Nast passt de bal met de wreef. Linnuste probeert naar een medespeler te passen. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Modry de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Nozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel met een sublieme pass. Akkus is nu in balbezit. Akkus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. MacGilvernock komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Galuska rent richting de bal. Galuska geeft een lange en hoge pass. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linnuste met de inworp. Klungelig pakt Modry de bal. Modry geeft de bal voor. Nast krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Górnik Konin CF 0:6

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristinel komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Thabet met de inworp. Galuska rent richting de bal. Galuska geeft een hoge lob. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ... Ilis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. Pavliš rent richting de bal. Pavliš probeert naar een medespeler te passen. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 57%, Górnik Konin CF 43%.
KP Gostyń - Górnik Konin CF 0:6