Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShyTeam FC Lumumbowo
1 Tactiek 4
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
29.8 gemiddelde waardering 54.1
weak Schieten very good
poor Passen good
adequate Verdedigen solid


13e minuut.
Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Longoni rent richting de bal. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - FC Lumumbowo 0:1

20e minuut.
Zencefil geeft een hoge lob. Pfund kopt de bal weg. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu passt de bal met de wreef. Romańczuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu passt de bal in één keer door. Longoni rent richting de bal. Longoni schiet op doel. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tocagaita verovert de bal door een tackle van achteren. Tocagaita geeft een lange en hoge pass. Daar is Hombre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Janczar is nu in balbezit. Janczar geeft de bal voor. Adan kopt de bal weg. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zencefil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Longoni passt de bal met de wreef. Małyszka rent richting de bal. Met opzet legt Chiacu zijn tegenspeler op de grond. Chiacu krijgt een gele kaart. Małyszka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Małyszka kan niet meer verder spelen. Jemioła komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 75%, FC Lumumbowo 25%.
ShyTeam - FC Lumumbowo 0:1

46e minuut.
Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghviniashvili is nu in balbezit. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Adan verovert de bal door een tackle van achteren. Adan geeft een lange en hoge pass. Tocagaita heeft problemen om de bal te vangen. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil geeft een lange en hoge pass. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Longoni passt de bal zonder na te denken. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili geeft een hoge lob. Longoni heeft problemen om de bal te vangen. Longoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chiacu passt de bal zonder na te denken. Zencefil geeft de bal voor. Janczar controleert de bal met de borst. Longoni onderschept slim de pass. Longoni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Adan speelt de bal door. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes rent richting de bal. Longoni onderschept slim de pass. Longoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Więckowiak neemt de hoekschop. Longoni maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Jemioła de bal onder controle te krijgen. Hombre met een sublieme pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu geeft een hoge lob. Ghviniashvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Więckowiak kopt de bal weg. Janczar heeft problemen om de bal te vangen. Janczar speelt de bal door. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Korycki geeft een hoge lob. Adan probeert de bal aan de voet te houden. Longoni rent richting de bal. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Papagnone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Inworp. Školníček met een snelle inworp. Klungelig pakt Więckowiak de bal. Więckowiak geeft de bal voor. Longoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel. Papagnone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - FC Lumumbowo 0:2

87e minuut.
Korycki passt de bal zonder na te denken. Chiacu rent richting de bal. Chiacu passt de bal in één keer door. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili schiet op doel. Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 80%, FC Lumumbowo 20%.
ShyTeam - FC Lumumbowo 0:2