Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS ŁĘCZYCE INO GIEKSA
442 Tactiek lolek
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten goed
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Szélpál rent richting de bal. Reinke onderschept slim de pass. Reinke met een sublieme pass. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Zapiec passt de bal met de wreef. Pabón is nu in balbezit. Pabón passt de bal zonder na te denken. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Knioła is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bzdęga ... Strafschop! Knioła raakt geblesseerd tijdens het duel. Bzdęga met een sublieme pass. Pesta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pesta is nu in balbezit. Pesta haalt uit met een fantastische trap. Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:1

10e minuut.
Zapiec heeft problemen om de bal te vangen. Pesta is nu in balbezit. Pesta passt de bal in één keer door. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:2

12e minuut.
Knioła is nu in balbezit. Knioła speelt de bal door. Pesta rent richting de bal. Pesta schiet op doel. Escobar probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:3

21e minuut.
Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Knioła de bal. Pesta is nu in balbezit. Pesta schiet op doel. Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:4

22e minuut.
Knioła verovert de bal door een tackle van achteren. Knioła geeft een lange en hoge pass. Pesta rent richting de bal. Pesta haalt uit met een fantastische trap. Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:5

24e minuut.
Reinke verovert de bal door een tackle van achteren. Reinke probeert naar een medespeler te passen. Knioła rent richting de bal. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta draait met de bal, schiet en ... Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borries zal de hoekschop nemen. Knioła springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Knioła rent richting de bal. Reinke rent richting de bal. Reinke passt de bal met de wreef. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bzdęga geeft een lange en hoge pass. Borries rent richting de bal. Gorzeński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorzeński krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Pabón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioła is nu in balbezit. Knioła passt de bal in één keer door. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 76%, INO GIEKSA 24%.
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:6

48e minuut.
Knioła is nu in balbezit. Knioła passt de bal in één keer door. Pabón is nu in balbezit. Pabón geeft een lange en hoge pass. Pesta krijgt zijn hoofd ertegen. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szélpál bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón onderschept slim de pass. Pabón passt de bal in één keer door. Knioła rent richting de bal. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gogola met een harde bal richting middenveld. Gorzeński kopt de bal weg. Riigov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gorzeński speelt de bal door. Anemogiannis rent richting de bal. Lopićević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lopićević krijgt een gele kaart. Anemogiannis raakt geblesseerd tijdens het duel. Anemogiannis neemt de penalty, wat een uithaal! Xingguang bokst de bal weg.

83e minuut.
Reinke passt de bal met de wreef. Escobar is nu in balbezit. Pesta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pesta krijgt een gele kaart. Escobar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Escobar kan niet meer verder spelen. Moraglia komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Zapiec probeert de bal aan de voet te houden. Pesta rent richting de bal. Pesta passt de bal zonder na te denken. Pabón rent richting de bal. Pabón haalt uit met een fantastische trap. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pesta rent richting de bal. Pesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 64%, INO GIEKSA 36%.
MZKS ŁĘCZYCE - INO GIEKSA 0:7