Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.220 [del]
  • Stadion: TD Garden
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10246
Boston Witchers United Pro FC
343 Tactiek 28.02.21
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 42
goed Schieten solide
solide Passen zwak
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. Nogay rent richting de bal. Bombarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay rent richting de bal. Nogay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mikami trapt de bal weg. Sobieszewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wielgus de bal onder controle te krijgen. Bombarda is nu in balbezit. Bombarda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Präger rent richting de bal. Góra met een sublieme pass. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Präger passt de bal met de wreef. Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Nogay speelt de bal door. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak onderschept slim de pass. Nogay is nu in balbezit. Nogay haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - United Pro FC 1:0

31e minuut.
Ignasiak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mikami maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nappi kopt de bal weg. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Carpano speelt de bal door. Ignasiak is nu in balbezit. Nogay is nu in balbezit. Nogay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - United Pro FC 2:0

40e minuut.
Nappi probeert de bal aan de voet te houden. Präger is nu in balbezit. Präger passt de bal met de wreef. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay haalt uit met een fantastische trap. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 40%, United Pro FC 60%.
Boston Witchers - United Pro FC 2:0

48e minuut.
Daar is Präger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bombarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay heeft problemen om de bal te vangen. Nogay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay speelt de bal door. Kräuchi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ignasiak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - United Pro FC 3:0

53e minuut.
Kräuchi met een sublieme pass. Bovyn rent richting de bal. Snopek onderschept slim de pass. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cara speelt de bal door. Präger probeert naar een medespeler te passen. Ignasiak rent richting de bal. Nogay is nu in balbezit. Nogay haalt uit met een fantastische trap. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bovyn rent richting de bal. Bovyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - United Pro FC 4:0

64e minuut.
Bombarda met een sublieme pass. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger met een sublieme pass. Nogay rent richting de bal. Nogay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - United Pro FC 5:0

66e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bombarda met een snelle inworp. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - United Pro FC 6:0

72e minuut.
Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Snopek verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kartozia rent richting de bal. Bovyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bovyn passt de bal zonder na te denken. Nogay rent richting de bal. Nogay schiet op doel. Mikami bokst de bal weg. Paal!

78e minuut.
Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kräuchi is nu in balbezit. Kräuchi met een sublieme pass. Nogay is nu in balbezit. Nogay schiet op doel. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Sobieszewski rent richting de bal. Radunović verovert de bal door een tackle van achteren. Kartozia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kartozia krijgt een gele kaart. Radunović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quishpe komt het veld opgelopen. Borys komt het veld opgelopen. Gremmo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bovyn rent richting de bal. Ignasiak rent richting de bal. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe rent richting de bal. Quishpe draait met de bal, schiet en ... Mikami bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 39%, United Pro FC 61%.
Boston Witchers - United Pro FC 6:0