Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Pro FC Boston Witchers
28.02.21 Tactiek 343
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.7 gemiddelde waardering 48.7
solide Schieten solide
matig Passen solide
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Sobieszewski rent richting de bal. Baliţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Baliţiu met een sublieme pass. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sobieszewski kopt de bal weg. Cara bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kartozia zijn tegenspeler op de grond. Kartozia krijgt een gele kaart. Cara raakt geblesseerd tijdens het duel. Baliţiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bovyn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stroniarz geeft een hoge lob. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:0

10e minuut.
Bovyn speelt de bal door. Nogay rent richting de bal. Ignasiak is nu in balbezit. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay schiet op doel. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Ignasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Pro FC - Boston Witchers 1:1

13e minuut.
Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz passt de bal zonder na te denken. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn schiet op doel. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:2

19e minuut.
Kräuchi geeft een hoge lob. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasiak schiet op doel. Mikami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:3

38e minuut.
Präger heeft problemen om de bal te vangen. Präger met een sublieme pass. Nogay is nu in balbezit. Nogay draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. Ignasiak rent richting de bal. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn schiet op doel. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:4

45e minuut.
Kräuchi met een sublieme pass. Nogay is nu in balbezit. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 71%, Boston Witchers 29%.
United Pro FC - Boston Witchers 1:5

52e minuut.
Nogay rent richting de bal. Nogay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stroniarz de bal. Bovyn rent richting de bal. Bovyn draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:6

55e minuut.
Klungelig pakt Präger de bal. Präger met een sublieme pass. Bombarda probeert naar een medespeler te passen. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Baliţiu heeft problemen om de bal te vangen. Sobieszewski probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Pârvu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Onório heeft problemen om de bal te vangen. Carpano geeft een hoge lob. Ignasiak kopt de bal weg. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn schiet op doel. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:7

68e minuut.
Daar is Bovyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Präger kopt de bal weg. Daar is Bovyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovyn schiet op doel. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:8

75e minuut.
Cara kopt de bal weg. Klungelig pakt Stroniarz de bal. Kräuchi probeert naar een medespeler te passen. Nogay heeft problemen om de bal te vangen. Nogay haalt uit met een fantastische trap. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Nogay is nu in balbezit. Bombarda met een sublieme pass. Nogay is nu in balbezit. Nogay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Gremmo komt het veld opgelopen. Borys komt het veld opgelopen. Quishpe komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zasusz rent richting de bal. Ignasiak onderschept slim de pass. Bovyn rent richting de bal. Quishpe rent richting de bal. Quishpe haalt uit met een fantastische trap. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Quishpe onderschept slim de pass. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe is nu in balbezit. Quishpe draait met de bal, schiet en ... Mikami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Boston Witchers 1:9

88e minuut.
Baliţiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bovyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovyn met een sublieme pass. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak schiet op doel. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quishpe is nu in balbezit. Stroniarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quishpe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Präger zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus geeft de bal voor. Daar is Quishpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quishpe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 63%, Boston Witchers 37%.
United Pro FC - Boston Witchers 1:9