Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Gostyń Boston Witchers
442 Tactiek 343
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Ignasiak kopt de bal weg. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mamet. Mamet krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Nogay de bal. Nogay geeft de bal voor. Bovyn heeft problemen om de bal te vangen. Bovyn draait met de bal, schiet en ... Mamet probeert de bal aan de voet te houden. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak schiet op doel. Ilis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Boston Witchers 0:1

10e minuut.
Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ikävalko. Ikävalko krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bombarda met een snelle inworp. Präger probeert naar een medespeler te passen. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. Ilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Boston Witchers 0:2

19e minuut.
Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Ignasiak passt de bal in één keer door. Nogay rent richting de bal. Nogay schiet op doel. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Boston Witchers 0:3

21e minuut.
Nogay rent richting de bal. Nogay met een sublieme pass. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Boston Witchers 0:4

23e minuut.
Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger met een sublieme pass. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Baliţiu geeft de bal voor. Inworp. Renner met de inworp. Ikävalko is nu in balbezit. Ikävalko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pârvu trapt de bal weg van het doel. Bovyn kopt de bal weg. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Nogay kopt de bal weg. Viza is nu in balbezit. Ignasiak onderschept slim de pass. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Ilis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Boston Witchers 0:5

40e minuut.
Carpano geeft een lange en hoge pass. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak onderschept slim de pass. Ignasiak schiet op doel. Paal! Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nogay rent richting de bal. Nogay draait met de bal, schiet en ... Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Boston Witchers 0:6

43e minuut.
Klungelig pakt Bombarda de bal. Pavliš rent richting de bal. Pavliš passt de bal met de wreef. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel draait met de bal, schiet en ... Pârvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Perähuhta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Akkus de bal. Akkus probeert naar een medespeler te passen. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 76%, Boston Witchers 24%.
KP Gostyń - Boston Witchers 0:6

46e minuut.
Kräuchi met een sublieme pass. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nogay. Nogay krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Baliţiu met een sublieme pass. Nogay bereikt de bal nog maar net als eerste. Perähuhta begaat een overtreding. Perähuhta krijgt een gele kaart. Nogay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Präger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perähuhta heeft problemen om de bal te vangen. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak schiet op doel. Ilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGilvernock komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pavliš geeft een hoge lob. Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberteufel passt de bal met de wreef. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Cristinel komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Präger passt de bal in één keer door. Bovyn rent richting de bal. Ikävalko is nu in balbezit. Bovyn onderschept slim de pass. Bovyn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gremmo komt het veld opgelopen. Borys komt het veld opgelopen. Quishpe komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe rent richting de bal. Perähuhta verovert de bal door een tackle van achteren. Bovyn rent richting de bal. Präger speelt de bal door. Ilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Cara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ximenes. Cara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baliţiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ignasiak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Baliţiu passt de bal met de wreef. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe geeft een lange en hoge pass. Ilis bokst de bal weg. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - Boston Witchers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 69%, Boston Witchers 31%.
KP Gostyń - Boston Witchers 0:7