Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShyTeam INO GIEKSA
1 Tactiek lolek
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten solid
weak Passen solid
adequate Verdedigen adequate


11e minuut.
Paes geeft een lange en hoge pass. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła passt de bal met de wreef. Pesta heeft problemen om de bal te vangen. Pesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Górniak rent richting de bal. Pfund bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón begaat een overtreding. Pabón krijgt een gele kaart. Pfund is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pfund zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Terlecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pfund verovert de bal door een tackle van achteren. Pfund met een sublieme pass. Knioła is nu in balbezit. Paes is nu in balbezit. Knioła verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tocagaita passt de bal met de wreef. Knioła is nu in balbezit. Paes begaat een overtreding. Knioła raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reinke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Papagnone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pabón passt de bal met de wreef. Reinke is nu in balbezit. Reinke passt de bal in één keer door. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - INO GIEKSA 0:1

25e minuut.
Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón passt de bal met de wreef. Pesta rent richting de bal. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Reinke passt de bal met de wreef. Calheiros rent richting de bal. Calheiros passt de bal zonder na te denken. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Xingguang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Reinke passt de bal met de wreef. Pesta rent richting de bal. Pesta passt de bal in één keer door. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hombre passt de bal in één keer door. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka geeft de bal voor. Terlecki probeert de bal met de borst te controleren. Terlecki schiet op doel. Xingguang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 58%, INO GIEKSA 42%.
ShyTeam - INO GIEKSA 0:1

57e minuut.
Nøhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfund is nu in balbezit. Pfund geeft de bal voor. Terlecki heeft problemen om de bal te vangen. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Xingguang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Górniak is nu in balbezit. Górniak passt de bal in één keer door. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel. Papagnone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - INO GIEKSA 0:2

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xingguang trapt de bal weg van het doel. Borries probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reinke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinke geeft een hoge lob. Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pabón is nu in balbezit. Pfund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pabón raakt geblesseerd tijdens het duel. Comunian met een snel genomen vrije trap. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel. Papagnone bokst de bal weg.

85e minuut.
Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoffman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - INO GIEKSA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 47%, INO GIEKSA 53%.
ShyTeam - INO GIEKSA 0:3