Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INO GIEKSA ShyTeam
lolek Tactiek 1
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 31.8
goed Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Małyszka probeert naar een medespeler te passen. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate is nu in balbezit. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Papagnone met een harde bal richting middenveld. Reinke controleert de bal met de borst. Del Prate rent richting de bal. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lopićević probeert de bal met de borst te controleren. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopićević begaat een overtreding. Terlecki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Terlecki kan niet meer verder spelen. Górniak komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Papagnone trapt de bal weg. Canu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hombre de bal onder controle te krijgen. Pesta is nu in balbezit. Pesta haalt uit met een fantastische trap. Papagnone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INO GIEKSA 47%, ShyTeam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INO GIEKSA - ShyTeam 0:0

49e minuut.
Nøhr passt de bal met de wreef. Del Prate is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reinke. Reinke krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Canu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hombre de bal onder controle te krijgen. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - ShyTeam 1:0

54e minuut.
Tocagaita geeft een lange en hoge pass. Pabón is nu in balbezit. Reinke probeert naar een medespeler te passen. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Reinke geeft de bal voor. Knioła rent richting de bal. Pesta is nu in balbezit. Pesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - ShyTeam 2:0

62e minuut.
Canu probeert naar een medespeler te passen. Paes is nu in balbezit. Pesta is nu in balbezit. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel. Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hombre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - ShyTeam 3:0

68e minuut.
Pabón is nu in balbezit. Met opzet legt Del Prate zijn tegenspeler op de grond. Pabón raakt geblesseerd tijdens het duel. Calheiros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel. Papagnone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - ShyTeam 4:0

76e minuut.
Reinke met een sublieme pass. Klungelig pakt Hombre de bal. Pesta verovert de bal door een tackle van achteren. Pesta draait met de bal, schiet en ... Papagnone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INO GIEKSA - ShyTeam 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INO GIEKSA 35%, ShyTeam 65%.
INO GIEKSA - ShyTeam 5:0