Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lumumbowo MZKS ŁĘCZYCE
4 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 36
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Răileanu passt de bal in één keer door. Longoni is nu in balbezit. Longoni met een sublieme pass. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Gogola bokst de bal weg. Klungelig pakt Chojna de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 1:0

7e minuut.
Więckowiak geeft een hoge lob. Chiacu rent richting de bal. Chiacu speelt de bal door. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zencefil is nu in balbezit. Tudor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zencefil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiacu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ghviniashvili krijgt zijn hoofd ertegen. Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 2:0

11e minuut.
Răileanu geeft de bal voor. Tudor rent richting de bal. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 3:0

14e minuut.
Chiacu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Longoni de bal. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Školníček geeft de bal voor. Zencefil speelt de bal door. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 4:0

23e minuut.
Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 5:0

28e minuut.
Anemogiannis kan de bal niet met de borst controleren. Romańczuk rent richting de bal. Anemogiannis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anemogiannis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Belman probeert naar een medespeler te passen. Školníček rent richting de bal. Szélpál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szélpál krijgt een gele kaart. Školníček raakt geblesseerd tijdens het duel. Školníček met een snel genomen vrije trap. Longoni kopt de bal weg. Ghviniashvili heeft problemen om de bal te vangen. Ghviniashvili schiet op doel. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Boev met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Răileanu maakt een afschuwelijke overtreding. Răileanu krijgt een gele kaart. Valdés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorzeński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 25%, MZKS ŁĘCZYCE 75%.
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 5:0

47e minuut.
Belman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Więckowiak met de inworp. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Więckowiak speelt de bal door. Longoni heeft problemen om de bal te vangen. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 6:0

52e minuut.
Răileanu geeft een hoge lob. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni verovert de bal door een tackle van achteren. Longoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zencefil onderschept slim de pass. Zencefil geeft een hoge lob. Daar is Chojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni draait met de bal, schiet en ... Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Răileanu geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili kopt de bal weg. Longoni is nu in balbezit. Longoni draait met de bal, schiet en ... Chojna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Longoni rent richting de bal. Longoni schiet op doel. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 7:0

70e minuut.
Gorzeński kopt de bal weg. Boev is nu in balbezit. Romańczuk begaat een overtreding. Romańczuk krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghviniashvili rent richting de bal. Chojna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chojna krijgt een gele kaart. Ghviniashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghviniashvili zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gogola bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Romańczuk geeft de bal voor. Longoni rent richting de bal. Longoni passt de bal in één keer door. Daar is Ghviniashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Răileanu rent richting de bal. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak geeft de bal voor. Longoni geeft de bal voor. Chojna kopt de bal weg. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Belman rent richting de bal. Răileanu onderschept slim de pass. Răileanu passt de bal in één keer door. Longoni is nu in balbezit. Longoni draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghviniashvili is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Więckowiak zal de hoekschop nemen. Zencefil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 8:0

81e minuut.
Korycki geeft een lange en hoge pass. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak geeft een hoge lob. Longoni is nu in balbezit. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Escobar rent richting de bal. Zencefil verovert de bal door een tackle van achteren. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chiacu met een sublieme pass. Longoni rent richting de bal. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zapiec met een sublieme pass. Gorzeński speelt de bal door. Boev probeert naar een medespeler te passen. Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 14%, MZKS ŁĘCZYCE 86%.
FC Lumumbowo - MZKS ŁĘCZYCE 8:0