Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF United Pro FC
GK_new Tactiek 28.02.21
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 41.8
excellent Schieten solid
very good Passen average
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Stroniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stroniarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stroniarz met een snel genomen vrije trap. Galuska kopt de bal weg. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thabet neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Modry kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dobosiewicz onderschept slim de pass. Dobosiewicz met een sublieme pass. Linnuste rent richting de bal. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wielgus rent richting de bal. Linnuste verovert de bal door een tackle van achteren. Linnuste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 1:0

11e minuut.
Thabet rent richting de bal. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 2:0

11e minuut.
Gwiżdż met een sublieme pass. Kartozia is nu in balbezit. Nast onderschept slim de pass. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Thabet rent richting de bal. Thabet passt de bal zonder na te denken. Nast is nu in balbezit. Nast schiet op doel. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 3:0

25e minuut.
López Revuelta met een harde bal richting middenveld. Nast kopt de bal weg. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Modry rent richting de bal. Snopek verovert de bal door een tackle van achteren. Snopek speelt de bal door. Galuska is nu in balbezit. Galuska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Linnuste geeft een lange en hoge pass. Nast rent richting de bal. Modry is nu in balbezit. Modry draait met de bal, schiet en ... Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Modry de bal. Modry met een sublieme pass. Nast is nu in balbezit. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 4:0

40e minuut.
Wielgus rent richting de bal. Dobosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Linnuste de bal. Linnuste haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Galuska passt de bal met de wreef. Modry heeft problemen om de bal te vangen. Góra maakt een afschuwelijke overtreding. Góra krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Góra rent richting de bal. Góra passt de bal in één keer door. Nast is nu in balbezit. Nast haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 32%, United Pro FC 68%.
Górnik Konin CF - United Pro FC 5:0

47e minuut.
Khotivari geeft een hoge lob. Inworp. Nappi met een snelle inworp. Kartozia rent richting de bal. Kartozia draait met de bal, schiet en ... López Revuelta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 5:1

51e minuut.
Linnuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnuste passt de bal zonder na te denken. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 6:1

58e minuut.
Daar is Thabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabet met een sublieme pass. Galuska speelt de bal door. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Kartozia de bal. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk geeft de bal voor. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel. Mikami bokst de bal weg. Nast rent richting de bal. Nast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 7:1

61e minuut.
Thabet passt de bal met de wreef. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska passt de bal zonder na te denken. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Galuska rent richting de bal. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Thabet is nu in balbezit. Modry heeft problemen om de bal te vangen. Modry haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Pasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiewicz geeft een lange en hoge pass. Linnuste is nu in balbezit. Linnuste schiet op doel. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 8:1

71e minuut.
Wielgus passt de bal zonder na te denken. Onório probeert de bal aan de voet te houden. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. Mikami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Misiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Buitenspel voor Gwiżdż. Goede buitenspelval van de verdediging. Pasek neemt vlug de vrije trap. Nast rent richting de bal. Nast draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap. Mikami bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 9:1

76e minuut.
Thabet probeert naar een medespeler te passen. Modry is nu in balbezit. Snopek begaat een overtreding. Snopek krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. Wielgus met de inworp. Modry is nu in balbezit. Modry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 10:1

87e minuut.
Linnuste is nu in balbezit. Linnuste met een sublieme pass. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 11:1

88e minuut.
Daar is Kartozia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet is nu in balbezit. Thabet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - United Pro FC 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 26%, United Pro FC 74%.
Górnik Konin CF - United Pro FC 12:1