Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Gostyń INO GIEKSA
442 Tactiek lolek
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten solid
solid Passen solid
average Verdedigen good


7e minuut.
Pavliš is nu in balbezit. Borries verovert de bal door een tackle van achteren. Borries passt de bal in één keer door. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - INO GIEKSA 0:1

16e minuut.
Borries rent richting de bal. Borries passt de bal met de wreef. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - INO GIEKSA 0:2

21e minuut.
Ximenes met een snelle inworp. Perähuhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perähuhta geeft een lange en hoge pass. Oberteufel rent richting de bal. Oberteufel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Viza passt de bal met de wreef. Pavliš is nu in balbezit. Borries begaat een overtreding. Borries krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Glatz geeft de bal voor. Pabón kopt de bal weg. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel. Ilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - INO GIEKSA 0:3

37e minuut.
Reinke onderschept slim de pass. Reinke speelt de bal door. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Borries passt de bal zonder na te denken. Pesta rent richting de bal. Pesta passt de bal zonder na te denken. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ... Ilis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 61%, INO GIEKSA 39%.
KP Gostyń - INO GIEKSA 0:3

46e minuut.
Knioła speelt de bal door. Pesta is nu in balbezit. Borries bereikt de bal nog maar net als eerste. Borries schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - INO GIEKSA 0:4

53e minuut.
Akkus rent richting de bal. Akkus speelt de bal door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes geeft een lange en hoge pass. Oberteufel springt en kopt de bal. Xingguang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Renner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel. Ilis bokst de bal weg.

61e minuut.
Pabón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mamet kan de bal niet met de borst controleren. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGilvernock komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ikävalko probeert naar een medespeler te passen. Pavliš rent richting de bal. Pavliš probeert naar een medespeler te passen. Oberteufel is nu in balbezit. Oberteufel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock draait met de bal, schiet en ... Xingguang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Gostyń - INO GIEKSA 1:4

70e minuut.
Inworp. Cristinel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lopićević speelt de bal door. Knioła heeft problemen om de bal te vangen. Viza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Gostyń 53%, INO GIEKSA 47%.
KP Gostyń - INO GIEKSA 1:4