Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.220 [del]
  • Stadion: TD Garden
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11945
Boston Witchers ShyTeam
343 Tactiek 1
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 33.6
solid Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Kräuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kräuchi passt de bal zonder na te denken. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe onderschept slim de pass. Quishpe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Cara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cara geeft een hoge lob. Quishpe kopt de bal weg. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bombarda met een snelle inworp. Präger geeft de bal voor. Klungelig pakt Paes de bal. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn haalt uit met een fantastische trap. Papagnone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - ShyTeam 1:0

16e minuut.
Hoffman onderschept slim de pass. Hoffman met een sublieme pass. Daar is Janczar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nøhr verovert de bal door een tackle van achteren. Kräuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nøhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nøhr geeft de bal voor. Bovyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - ShyTeam 2:0

22e minuut.
Kräuchi met de inworp. Quishpe rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pfund ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pfund naar de kleedkamers voor een vroege douche. Quishpe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ignasiak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - ShyTeam 3:0

24e minuut.
Kräuchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe geeft een hoge lob. Bovyn is nu in balbezit. Bovyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Kräuchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovyn rent richting de bal. Nøhr is nu in balbezit. Quishpe verovert de bal door een tackle van achteren. Quishpe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hombre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bombarda met de inworp. Quishpe rent richting de bal. Quishpe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cara is nu in balbezit. Cara geeft de bal voor. Bovyn kopt de bal weg. Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Ignasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - ShyTeam 4:0

33e minuut.
Kräuchi met de inworp. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Präger passt de bal met de wreef. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - ShyTeam 5:0

40e minuut.
Quishpe is nu in balbezit. Quishpe geeft een hoge lob. Bovyn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - ShyTeam 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 29%, ShyTeam 71%.
Boston Witchers - ShyTeam 6:0

47e minuut.
Del Prate verovert de bal door een tackle van achteren. Kräuchi geeft een hoge lob. Tocagaita rent richting de bal. Tocagaita geeft de bal voor. Ignasiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bombarda passt de bal zonder na te denken. Ignasiak met een sublieme pass. Präger rent richting de bal. Quishpe rent richting de bal. Quishpe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Quishpe is nu in balbezit. Quishpe geeft de bal voor. Bovyn krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Ignasiak de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Paes heeft problemen om de bal te vangen. Bovyn rent richting de bal. Daar is Bovyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovyn schiet op doel. Papagnone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hombre verovert de bal door een tackle van achteren. Hombre geeft een lange en hoge pass. Baliţiu met een sublieme pass. Kräuchi heeft problemen om de bal te vangen. Kräuchi geeft een hoge lob. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Hoffman is nu in balbezit. Bovyn rent richting de bal. Hoffman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bovyn roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bovyn kan niet meer verder spelen. Gremmo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Tocagaita geeft een hoge lob. Baliţiu rent richting de bal. Met opzet legt Del Prate zijn tegenspeler op de grond. Del Prate krijgt een gele kaart. Baliţiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borys komt het veld opgelopen. Pazurkiewicz komt het veld opgelopen. Baliţiu met een snel genomen vrije trap. Kräuchi kopt de bal weg. Quishpe rent richting de bal. Quishpe draait met de bal, schiet en ... Papagnone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - ShyTeam 7:0

78e minuut.
Carpano geeft de bal voor. Kräuchi kopt de bal weg. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Papagnone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 32%, ShyTeam 68%.
Boston Witchers - ShyTeam 7:0