Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lumumbowo United Pro FC
4 Tactiek 28.02.21
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten good
good Passen weak
solid Verdedigen good


6e minuut.
Korycki probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili rent richting de bal. Longoni is nu in balbezit. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - United Pro FC 1:0

14e minuut.
Romańczuk speelt de bal door. Chiacu rent richting de bal. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Longoni rent richting de bal. Longoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil passt de bal zonder na te denken. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - United Pro FC 2:0

18e minuut.
Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz geeft een lange en hoge pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu passt de bal zonder na te denken. Więckowiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Zencefil heeft problemen om de bal te vangen. Zencefil speelt de bal door. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu passt de bal in één keer door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Berchtold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Więckowiak zal de hoekschop nemen. Berchtold kopt de bal weg. Zasusz probeert de bal met de borst te controleren. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Chiacu speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Longoni rent richting de bal. Longoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - United Pro FC 3:0

35e minuut.
Sobieszewski met een sublieme pass. Zencefil heeft problemen om de bal te vangen. Zencefil passt de bal in één keer door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ghviniashvili passt de bal met de wreef. Daar is Longoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longoni passt de bal in één keer door. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Berchtold probeert naar een medespeler te passen. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu passt de bal in één keer door. Longoni is nu in balbezit. Longoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răileanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Školníček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zencefil kopt de bal weg. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - United Pro FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 17%, United Pro FC 83%.
FC Lumumbowo - United Pro FC 4:0

53e minuut.
Răileanu passt de bal zonder na te denken. Ghviniashvili rent richting de bal. Berchtold verovert de bal door een tackle van achteren. Longoni onderschept slim de pass. Longoni draait met de bal, schiet en ... Mikami bokst de bal weg.

58e minuut.
Longoni rent richting de bal. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Chiacu speelt de bal door. Longoni rent richting de bal. Longoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowiak onderschept slim de pass. Więckowiak geeft een hoge lob. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - United Pro FC 5:0

63e minuut.
Klungelig pakt Školníček de bal. Školníček speelt de bal door. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - United Pro FC 6:0

65e minuut.
Longoni speelt de bal door. Răileanu probeert de bal met de borst te controleren. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - United Pro FC 7:0

69e minuut.
Răileanu rent richting de bal. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili heeft problemen om de bal te vangen. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Więckowiak speelt de bal door. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ghviniashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Longoni is nu in balbezit. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil geeft de bal voor. Ghviniashvili krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chiacu heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu met een sublieme pass. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili heeft problemen om de bal te vangen. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zencefil rent richting de bal. Zencefil probeert naar een medespeler te passen. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumumbowo - United Pro FC 8:0

90e minuut.
Onório zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longoni is nu in balbezit. Longoni passt de bal in één keer door. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumumbowo 24%, United Pro FC 76%.
FC Lumumbowo - United Pro FC 8:0