Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Pro FC FC Lumumbowo
28.02.21 Tactiek 4
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
41.3 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten zeer goed
matig Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Kartozia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Školníček maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil schiet op doel. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. Sobieszewski kopt de bal weg. Onório met een sublieme pass. Gwiżdż kan de bal niet met de borst controleren. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Łącki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zasusz met een sublieme pass. Więckowiak is nu in balbezit. Więckowiak probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili passt de bal met de wreef. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni schiet op doel. Zasusz probeert de bal aan de voet te houden. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Răileanu speelt de bal door. Klungelig pakt Góra de bal. Longoni onderschept slim de pass. Longoni geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Snopek onderschept slim de pass. Snopek passt de bal met de wreef. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:1

15e minuut.
Školníček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Więckowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Wielgus de bal. Longoni is nu in balbezit. Longoni schiet op doel. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Więckowiak geeft de bal voor. Snopek kopt de bal weg. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wielgus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Longoni rent richting de bal. Longoni draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Školníček met een snelle inworp. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak geeft een hoge lob. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni schiet op doel. Mikami bokst de bal weg.

22e minuut.
Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ghviniashvili de bal. Ghviniashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:2

26e minuut.
Longoni verovert de bal door een tackle van achteren. Longoni geeft een hoge lob. Daar is Snopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:3

27e minuut.
Inworp. Zencefil met een snelle inworp. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu geeft de bal voor. Więckowiak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni rent richting de bal. Longoni probeert naar een medespeler te passen. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili schiet op doel. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Longoni de bal. Longoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:4

34e minuut.
Więckowiak is nu in balbezit. Więckowiak passt de bal zonder na te denken. Răileanu met een sublieme pass. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur geeft de bal voor. Ghviniashvili heeft problemen om de bal te vangen. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:5

40e minuut.
Sobieszewski probeert naar een medespeler te passen. Nappi is nu in balbezit. Więckowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Więckowiak haalt uit met een fantastische trap. Mikami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Onório rent richting de bal. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Mikami bokst de bal weg.

45e minuut.
Longoni speelt de bal door. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil passt de bal in één keer door. Ghviniashvili rent richting de bal. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 76%, FC Lumumbowo 24%.
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:6

52e minuut.
Nappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki verovert de bal door een tackle van achteren. Więckowiak speelt de bal door. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Zasusz geeft een hoge lob. Longoni is nu in balbezit. Longoni passt de bal zonder na te denken. Ghviniashvili heeft problemen om de bal te vangen. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk passt de bal met de wreef. Răileanu geeft een hoge lob. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Snopek is nu in balbezit. Ghviniashvili onderschept slim de pass. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:7

72e minuut.
Więckowiak probeert naar een medespeler te passen. Longoni controleert de bal met de borst. Longoni speelt de bal door. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Więckowiak is nu in balbezit. Więckowiak passt de bal zonder na te denken. Longoni is nu in balbezit. Longoni draait met de bal, schiet en ... Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:8

87e minuut.
Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus geeft de bal voor. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili haalt uit met een fantastische trap. Mikami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:9

88e minuut.
Răileanu speelt de bal door. Stroniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Inworp. Wielgus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snopek controleert de bal met de borst. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 79%, FC Lumumbowo 21%.
United Pro FC - FC Lumumbowo 0:9