Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Milamo Huraganki
19:#0 Tactiek Tow VI
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen average


16e minuut.
Sayıner is nu in balbezit. Sayıner passt de bal met de wreef. Židan is nu in balbezit. Židan schiet op doel. Prado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alepoudelis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên haalt uit met een fantastische trap. van Cuijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Huraganki 0:1

23e minuut.
Fox probeert naar een medespeler te passen. Daar is Židan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferencz is nu in balbezit. Židan onderschept slim de pass. Židan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sayıner rent richting de bal. Sayıner passt de bal in één keer door. Alepoudelis rent richting de bal. Alepoudelis geeft een lange en hoge pass. Židan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Huraganki 0:2

33e minuut.
Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hiên is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiên kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Huraganki 0:3

36e minuut.
Vízdár geeft een hoge lob. Inworp. Galinha met een snelle inworp. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. van Cuijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 59%, Huraganki 41%.
Ac Milamo - Huraganki 0:3

52e minuut.
Alepoudelis is nu in balbezit. Daar is Alepoudelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alepoudelis geeft een lange en hoge pass. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan schiet op doel. van Cuijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Šapić passt de bal zonder na te denken. Scalat is nu in balbezit. Galinha probeert naar een medespeler te passen. Alepoudelis geeft een lange en hoge pass. Hiên krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Juri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên is nu in balbezit. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên verovert de bal door een tackle van achteren. Hiên draait met de bal, schiet en ... van Cuijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
AL-Sherki is nu in balbezit. AL-Sherki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Macedo de bal. Židan rent richting de bal. Židan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Scalat onderschept slim de pass. Scalat geeft de bal voor. Hiên rent richting de bal. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Huraganki 0:4

86e minuut.
Alepoudelis passt de bal zonder na te denken. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Huraganki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 64%, Huraganki 36%.
Ac Milamo - Huraganki 0:5