Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballista T.S Cracvod
442 xddddddd Tactiek nEV
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Winnits geeft een hoge lob. Del Principe kopt de bal weg. Klungelig pakt Vestovoj de bal. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - T.S Cracvod 0:1

17e minuut.
Salafia speelt de bal door. Del Principe is nu in balbezit. Del Principe geeft de bal voor. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Beierle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Doeltrap. Kuś trapt de bal weg van het doel. Del Principe kopt de bal weg. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Beierle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 58%, T.S Cracvod 42%.
Ballista - T.S Cracvod 0:1

51e minuut.
van Dijke onderschept slim de pass. van Dijke geeft een lange en hoge pass. Haxton heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń schiet op doel. Beierle bokst de bal weg.

61e minuut.
Lauricella met een sublieme pass. MacClure rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Dijke. van Dijke krijgt een gele kaart. MacClure is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daniel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lauricella onderschept slim de pass. Lauricella passt de bal zonder na te denken. Štefančík geeft een hoge lob. Zanoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ballista - T.S Cracvod 1:1

70e minuut.
Daniel passt de bal zonder na te denken. Jęczeń is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polakiewicz. Jęczeń roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jęczeń kan niet meer verder spelen. Hendrihovský komt het veld opgelopen.

79e minuut.
van Dijke geeft een hoge lob. Štefančík is nu in balbezit. Štefančík passt de bal met de wreef. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
MacClure speelt de bal door. Klungelig pakt Bădălan de bal. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. MacClure rent richting de bal. MacClure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 43%, T.S Cracvod 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballista - T.S Cracvod 1:1