Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Cracvod Ballista
nEV Tactiek 442 xddddddd
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Del Principe geeft de bal voor. Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vestovoj de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Ballista 1:0

13e minuut.
MacClure is nu in balbezit. de Kok verovert de bal door een tackle van achteren. de Kok passt de bal in één keer door. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Winnits onderschept slim de pass. Winnits geeft een hoge lob. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Ballista 2:0

40e minuut.
Flaum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salafia heeft problemen om de bal te vangen. Salafia geeft de bal voor. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel. Beierle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 47%, Ballista 53%.
T.S Cracvod - Ballista 2:0

51e minuut.
Salafia geeft een hoge lob. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz geeft een hoge lob. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Winnits passt de bal in één keer door. de Kok speelt de bal door. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Beierle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Ballista 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daniel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Štefančík onderschept slim de pass. Štefančík geeft een hoge lob. MacClure kopt de bal weg. Zanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zanoğlu schiet op doel. Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Poloczek rent richting de bal. Salafia verovert de bal door een tackle van achteren. Salafia probeert naar een medespeler te passen. Daniel rent richting de bal. Daniel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hendrihovský komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Štefančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefančík geeft een hoge lob. Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoğlu schiet op doel. Kuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vestovoj maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. MacClure kopt de bal weg. Mařena is nu in balbezit. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 41%, Ballista 59%.
T.S Cracvod - Ballista 3:0