Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fablok Chrzanów2 Nafciarze Płock
Normal Tactiek 5 liga
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten average
average Passen average
good Verdedigen good


14e minuut.
Klungelig pakt Toljagić de bal. Jachymiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toljagić. Toljagić krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Jebavý is nu in balbezit. Jebavý geeft de bal voor. Grant kopt de bal weg. Roura rent richting de bal. Roura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski probeert naar een medespeler te passen. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe draait met de bal, schiet en ... Żok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu is nu in balbezit. Roszko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mâlcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parzy legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Seder passt de bal met de wreef. Kozajda probeert naar een medespeler te passen. Toljagić rent richting de bal. Toljagić haalt uit met een fantastische trap. Żok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Nafciarze Płock 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 41%, Nafciarze Płock 59%.
Fablok Chrzanów2 - Nafciarze Płock 0:1

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Demirpençe rent richting de bal. Demirpençe probeert naar een medespeler te passen. Novarese probeert naar een medespeler te passen. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Demirpençe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jerinić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 48%, Nafciarze Płock 52%.
Fablok Chrzanów2 - Nafciarze Płock 0:1