Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nafciarze Płock Fablok Chrzanów2
5 liga Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 39.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. van Diepenbeek onderschept slim de pass. van Diepenbeek passt de bal met de wreef. Demirpençe is nu in balbezit. Demirpençe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mâlcu controleert de bal met de borst. Roszko rent richting de bal. Roszko geeft een hoge lob. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Fablok Chrzanów2 1:0

12e minuut.
Seder rent richting de bal. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roszko. Mâlcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mâlcu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Rouros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Roura bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nafciarze Płock - Fablok Chrzanów2 1:1

15e minuut.
Roszko geeft een hoge lob. Jachymiak is nu in balbezit. Toljagić verovert de bal door een tackle van achteren. Toljagić schiet op doel. Żok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Roszko geeft een lange en hoge pass. Grant rent richting de bal. Met opzet legt Toljagić zijn tegenspeler op de grond. Toljagić krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda geeft de bal voor. Toljagić kopt de bal weg. Demirpençe is nu in balbezit. Demirpençe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mozzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parzy rent richting de bal. Parzy passt de bal zonder na te denken. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grant met een sublieme pass. Mâlcu rent richting de bal. Kozajda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozajda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nafciarze Płock 63%, Fablok Chrzanów2 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nafciarze Płock - Fablok Chrzanów2 1:1

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nafciarze Płock 41%, Fablok Chrzanów2 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nafciarze Płock - Fablok Chrzanów2 1:1