Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huraganki Reduta Bisztynek
Tow VI Tactiek ania
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen good


7e minuut.
Scalat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montiel geeft een hoge lob. Gherghel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. verkin bokst de bal weg.

8e minuut.
Ryś heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gherghel neemt de hoekschop. Jingtian krijgt zijn hoofd ertegen. verkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - Reduta Bisztynek 0:1

8e minuut.
Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian rent richting de bal. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian draait met de bal, schiet en ... verkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Jingtian rent richting de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nikolov rent richting de bal. Nikolov draait met de bal, schiet en ... verkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - Reduta Bisztynek 0:2

24e minuut.
Muszka speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian schiet op doel. verkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - Reduta Bisztynek 0:3

31e minuut.
Haddleton passt de bal zonder na te denken. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gherghel de bal. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Jingtian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huraganki 69%, Reduta Bisztynek 31%.
Huraganki - Reduta Bisztynek 0:3

64e minuut.
Sayıner met een sublieme pass. Alepoudelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaaksoo begaat een overtreding. Jaaksoo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
verkin probeert naar een medespeler te passen. Salazar kopt de bal weg. Ryś controleert de bal met de borst. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - Reduta Bisztynek 0:4

72e minuut.
Alepoudelis met een sublieme pass. Hiên rent richting de bal. Hiên passt de bal in één keer door. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Galinha speelt de bal door. Gherghel geeft de bal voor. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. verkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Scalat rent richting de bal. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov passt de bal in één keer door. Montiel heeft problemen om de bal te vangen. Montiel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel geeft de bal voor. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Montiel met de inworp. Nikolov kan de bal niet met de borst controleren. Nikolov geeft een lange en hoge pass. Jingtian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Montiel met de inworp. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - Reduta Bisztynek 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huraganki 57%, Reduta Bisztynek 43%.
Huraganki - Reduta Bisztynek 0:5