Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Milamo Południe Sośnica-Brzeg
19:#0 Tactiek Sweep
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 54.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Figa probeert naar een medespeler te passen. Dierickx met een sublieme pass. Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski geeft een lange en hoge pass. Štainer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski geeft de bal voor. Trengereid kopt de bal weg. Štainer is nu in balbezit. Štainer draait met de bal, schiet en ... van Cuijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 0:1

20e minuut.
Kubot rent richting de bal. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa passt de bal met de wreef. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Trengereid met een sublieme pass. Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski passt de bal in één keer door. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 0:2

25e minuut.
Šapić met een sublieme pass. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schneider. Schneider krijgt een gele kaart. Damião raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šapić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kalliomaa probeert de bal aan de voet te houden. Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vízdár probeert de bal met de borst te controleren. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid geeft een hoge lob. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 0:3

41e minuut.
Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. van Cuijk speelt de bal door. Dahm kopt de bal weg. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 1:3

43e minuut.
Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski geeft een hoge lob. Štainer rent richting de bal. Štainer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 61%, Południe Sośnica-Brzeg 39%.
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 1:4

62e minuut.
Dierickx geeft de bal voor. Dahm rent richting de bal. Met opzet legt Figa zijn tegenspeler op de grond. Figa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Angulo onderschept slim de pass. Angulo geeft een lange en hoge pass. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel. van Cuijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 1:5

68e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado passt de bal in één keer door. Schneider is nu in balbezit. Damião verovert de bal door een tackle van achteren. Damião haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 2:5

74e minuut.
Schneider onderschept slim de pass. Schneider passt de bal met de wreef. Macedo rent richting de bal. Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Koniecpolski met de inworp. Šapić speelt de bal door. Štainer is nu in balbezit. Štainer draait met de bal, schiet en ... van Cuijk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 57%, Południe Sośnica-Brzeg 43%.
Ac Milamo - Południe Sośnica-Brzeg 2:5