Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nafciarze Płock T.S Cracvod
5 liga Tactiek nEV
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 39.2
average Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen average


25e minuut.
van Diepenbeek probeert naar een medespeler te passen. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda probeert naar een medespeler te passen. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić draait met de bal, schiet en ... Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kozajda heeft problemen om de bal te vangen. Kozajda met een sublieme pass. de Kok is nu in balbezit. Toljagić onderschept slim de pass. Toljagić schiet op doel. De bal raakt de paal. Kuś bokst de bal weg. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić schiet op doel. Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - T.S Cracvod 1:0

43e minuut.
van Diepenbeek heeft problemen om de bal te vangen. van Diepenbeek speelt de bal door. de Kok rent richting de bal. Toljagić verovert de bal door een tackle van achteren. Toljagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nafciarze Płock 44%, T.S Cracvod 56%.
Nafciarze Płock - T.S Cracvod 1:0

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Jerinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toljagić rent richting de bal. Flaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić onderschept slim de pass. Toljagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Daniel komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Flaum met een sublieme pass. Winnits is nu in balbezit. Winnits met een sublieme pass. Del Principe rent richting de bal. Del Principe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tessarolo heeft problemen om de bal te vangen. Tessarolo geeft een hoge lob. Flaum geeft een lange en hoge pass. Del Principe is nu in balbezit. Del Principe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nafciarze Płock - T.S Cracvod 1:1

76e minuut.
Rouros trapt de bal weg. van Diepenbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Diepenbeek passt de bal zonder na te denken. Toljagić heeft problemen om de bal te vangen. Toljagić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Winnits is nu in balbezit. Winnits passt de bal in één keer door. van Diepenbeek is nu in balbezit. Cakić verovert de bal door een tackle van achteren. Cakić geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hendrihovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Principe rent richting de bal. Hendrihovský rent richting de bal. Hendrihovský draait met de bal, schiet en ... Rouros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Jerinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerinić passt de bal zonder na te denken. de Kok is nu in balbezit. Toljagić rent richting de bal. Toljagić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nafciarze Płock 59%, T.S Cracvod 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nafciarze Płock - T.S Cracvod 1:1