Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Cracvod Nafciarze Płock
nEV Tactiek 5 liga
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 36.8
goed Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Waryński is nu in balbezit. Waryński met een sublieme pass. Tessarolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Cakić is nu in balbezit. Seder onderschept slim de pass. Seder passt de bal in één keer door. Demirpençe rent richting de bal. Demirpençe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jadziński is nu in balbezit. Jadziński geeft een hoge lob. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Rouros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Nafciarze Płock 1:0

18e minuut.
Salafia onderschept slim de pass. Salafia met een sublieme pass. Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadziński geeft de bal voor. Jęczeń krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadziński passt de bal in één keer door. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Nafciarze Płock 2:0

29e minuut.
Jęczeń rent richting de bal. Del Principe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel. Rouros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Nafciarze Płock 3:0

33e minuut.
Flaum geeft een hoge lob. Daar is Roszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jadziński is nu in balbezit. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel. Rouros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Someşan met een sublieme pass. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dijke maakt een afschuwelijke overtreding. van Dijke krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Someşan rent richting de bal. Someşan probeert naar een medespeler te passen. van Diepenbeek is nu in balbezit. van Diepenbeek geeft de bal voor. Toljagić springt en kopt de bal. Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jęczeń passt de bal met de wreef. Salafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia passt de bal in één keer door. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Nafciarze Płock 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 41%, Nafciarze Płock 59%.
T.S Cracvod - Nafciarze Płock 4:0

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Salafia speelt de bal door. Winnits geeft de bal voor. Roszko heeft problemen om de bal te vangen. Jadziński rent richting de bal. Jadziński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Demirpençe controleert de bal met de borst. Cakić is nu in balbezit. Cakić geeft de bal voor. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Rouros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Doeltrap. Daniel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
van Diepenbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaum bereikt de bal nog maar net als eerste. van Diepenbeek onderschept slim de pass. van Diepenbeek draait met de bal, schiet en ... Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Cakić is nu in balbezit. Stulauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Stulauskas probeert naar een medespeler te passen. Demirpençe is nu in balbezit. Demirpençe draait met de bal, schiet en ... Kuś bokst de bal weg. Toljagić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Nafciarze Płock 4:1

74e minuut.
Inworp. Hendrihovský komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Salafia probeert naar een medespeler te passen. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stulauskas begaat een overtreding. Daniel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Del Principe wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
de Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kok geeft de bal voor. Roszko is nu in balbezit. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Nafciarze Płock 5:1

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 45%, Nafciarze Płock 55%.
T.S Cracvod - Nafciarze Płock 5:1