Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballista Fablok Chrzanów2
442 xddddddd Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 39.8
adequate Schieten very good
good Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Zanoğlu speelt de bal door. Stingl heeft problemen om de bal te vangen. Roura onderschept slim de pass. Roura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Štefančík met een snelle inworp. Lauricella geeft de bal voor. Klungelig pakt Novarese de bal. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mařena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lauricella rent richting de bal. Lauricella geeft een lange en hoge pass. Stingl kopt de bal weg. Zanoğlu is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kaczmarek is nu in balbezit. Lauricella rent richting de bal. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Fablok Chrzanów2 1:0

9e minuut.
Roura heeft problemen om de bal te vangen. Parzy rent richting de bal. Roura bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzy is nu in balbezit. Parzy schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kaczmarek heeft problemen om de bal te vangen. Lauricella onderschept slim de pass. Lauricella speelt de bal door. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mâlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parzy is nu in balbezit. Parzy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vestovoj de bal. Beierle bokst de bal weg. Roura rent richting de bal. Roura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ballista - Fablok Chrzanów2 1:1

17e minuut.
Zanoğlu geeft de bal voor. Parzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzy passt de bal in één keer door. Roura is nu in balbezit. Roura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Fablok Chrzanów2 1:2

19e minuut.
Mařena probeert naar een medespeler te passen. Lauricella is nu in balbezit. Lauricella passt de bal met de wreef. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel. Paal! Żok bokst de bal weg.

25e minuut.
Roura bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxton verovert de bal door een tackle van achteren. Haxton passt de bal in één keer door. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ballista - Fablok Chrzanów2 2:2

26e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Bădălan onderschept slim de pass. Bădălan geeft de bal voor. Zanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Novarese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mařena heeft problemen om de bal te vangen. Parzy onderschept slim de pass. Parzy passt de bal zonder na te denken. Roura is nu in balbezit. Roura schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zanoğlu rent richting de bal. Jachymiak rent richting de bal. Zanoğlu onderschept slim de pass. Stingl rent richting de bal. Stingl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Fablok Chrzanów2 3:2

44e minuut.
Stingl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saturnino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 44%, Fablok Chrzanów2 56%.
Ballista - Fablok Chrzanów2 3:2

53e minuut.
Żok trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădălan met de inworp. Saturnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturnino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanoğlu controleert de bal met de borst. Zanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Fablok Chrzanów2 4:2

55e minuut.
Drab rent richting de bal. Mařena onderschept slim de pass. Mařena speelt de bal door. Saturnino heeft problemen om de bal te vangen. Saturnino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Saturnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grant rent richting de bal. Grant met een sublieme pass. Roura rent richting de bal. Roura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lauricella is nu in balbezit. Lauricella passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaczmarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauricella onderschept slim de pass. Lauricella geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Novarese is nu in balbezit. Zanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mařena bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab begaat een overtreding. Mařena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štefančík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zanoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Zanoğlu de bal. Saturnino is nu in balbezit. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Fablok Chrzanów2 5:2

80e minuut.
Mařena met een sublieme pass. Saturnino is nu in balbezit. Grocholski is nu in balbezit. Saturnino onderschept slim de pass. Saturnino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Fablok Chrzanów2 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 30%, Fablok Chrzanów2 70%.
Ballista - Fablok Chrzanów2 6:2