Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reduta Bisztynek Ac Milamo
ania Tactiek 19:#0
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 35.5
formidable Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen good


6e minuut.
Salazar passt de bal met de wreef. Montiel is nu in balbezit. Montiel geeft een lange en hoge pass. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ac Milamo 1:0

12e minuut.
Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar passt de bal in één keer door. Daar is Montiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montiel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar speelt de bal door. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel geeft een hoge lob. Nikolov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gherghel met een sublieme pass. Haddleton heeft problemen om de bal te vangen. Haddleton met een sublieme pass. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ... van Cuijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 45%, Ac Milamo 55%.
Reduta Bisztynek - Ac Milamo 1:0

52e minuut.
van Cuijk met een sublieme pass. Muszka kopt de bal weg. Macedo rent richting de bal. Nikolov onderschept slim de pass. Nikolov haalt uit met een fantastische trap. van Cuijk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ac Milamo 2:0

54e minuut.
Jaaksoo passt de bal zonder na te denken. Gherghel rent richting de bal. Gherghel geeft de bal voor. Jingtian rent richting de bal. Jingtian geeft de bal voor. van Cuijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Muszka met een snelle inworp. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft de bal voor. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ac Milamo 3:0

64e minuut.
Montiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wybicki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaaksoo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaaksoo geeft een lange en hoge pass. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jingtian rent richting de bal. Nikolov is nu in balbezit. Jingtian rent richting de bal. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gherghel rent richting de bal. Gherghel passt de bal in één keer door. Daar is Nikolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolov haalt uit met een fantastische trap. van Cuijk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ac Milamo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 35%, Ac Milamo 65%.
Reduta Bisztynek - Ac Milamo 4:0