Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fablok Chrzanów2 T.S Cracvod
Normal Tactiek nEV
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 38.9
excellent Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Grant is nu in balbezit. Grant passt de bal in één keer door. Kaczmarek rent richting de bal. Jadziński onderschept slim de pass. Jadziński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Drab met een sublieme pass. Grant rent richting de bal. Grant speelt de bal door. Roura bereikt de bal nog maar net als eerste. Roura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kuś met een harde bal richting middenveld. Jadziński kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaczmarek de bal. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grocholski kopt de bal weg. Daar is Drab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drab speelt de bal door. Roura bereikt de bal nog maar net als eerste. Roura haalt uit met een fantastische trap. Kuś bokst de bal weg.

18e minuut.
Del Principe is nu in balbezit. Salafia probeert naar een medespeler te passen. Grocholski is nu in balbezit. Jęczeń onderschept slim de pass. Jęczeń schiet op doel. Żok bokst de bal weg.

21e minuut.
Grocholski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winnits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Salafia kopt de bal weg. Del Principe is nu in balbezit. Del Principe passt de bal met de wreef. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - T.S Cracvod 0:1

24e minuut.
Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Flaum geeft een hoge lob. Kaczmarek kopt de bal weg. Roura rent richting de bal. Roura draait met de bal, schiet en ... Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Grant kopt de bal weg. Winnits heeft problemen om de bal te vangen. Roura is nu in balbezit. Roura draait met de bal, schiet en ... Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak rent richting de bal. Del Principe onderschept slim de pass. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Salafia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Del Principe de bal. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Żok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - T.S Cracvod 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 50%, T.S Cracvod 50%.
Fablok Chrzanów2 - T.S Cracvod 0:2

46e minuut.
Salafia onderschept slim de pass. Salafia speelt de bal door. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń passt de bal in één keer door. Winnits geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Jadziński de bal. Jadziński passt de bal in één keer door. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Żok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - T.S Cracvod 0:3

54e minuut.
Salafia geeft een hoge lob. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jęczeń raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Principe wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daniel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Salafia is nu in balbezit. Grant is nu in balbezit. Grant geeft een lange en hoge pass. Roura rent richting de bal. Roura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Hendrihovský komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu passt de bal in één keer door. van Dijke geeft een hoge lob. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sheringham komt het veld opgelopen. Daniel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grant heeft problemen om de bal te vangen. Hendrihovský rent richting de bal. Hendrihovský haalt uit met een fantastische trap. Żok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 64%, T.S Cracvod 36%.
Fablok Chrzanów2 - T.S Cracvod 0:3