Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Cracvod Reduta Bisztynek
nEV Tactiek ania
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
van Dijke rent richting de bal. van Dijke geeft de bal voor. Del Principe kopt de bal weg. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Reduta Bisztynek 0:1

11e minuut.
van Dijke met een sublieme pass. Ližák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ližák geeft een lange en hoge pass. Hendrihovský rent richting de bal. Hendrihovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
de Kok geeft de bal voor. Inworp. Ratyński met een snelle inworp. Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gherghel is nu in balbezit. Gherghel geeft een lange en hoge pass. de Kok is nu in balbezit. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian schiet op doel. Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ližák probeert naar een medespeler te passen. Nikolov met een sublieme pass. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Gherghel speelt de bal door. Jaaksoo met een sublieme pass. de Kok is nu in balbezit. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Cakić rent richting de bal. Nikolov onderschept slim de pass. Jingtian rent richting de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Kuś bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar geeft de bal voor. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Del Principe is nu in balbezit. Horta onderschept slim de pass. Horta geeft een lange en hoge pass. Flaum geeft een hoge lob. Ližák kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Winnits is nu in balbezit. Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel met een sublieme pass. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 64%, Reduta Bisztynek 36%.
T.S Cracvod - Reduta Bisztynek 0:1

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Haddleton de bal onder controle te krijgen. Haddleton met een sublieme pass. Salazar speelt de bal door. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Kuś bokst de bal weg.

56e minuut.
van Dijke is nu in balbezit. van Dijke geeft een hoge lob. Inworp. Gherghel met een snelle inworp. Salazar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Winnits de bal. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Daniel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Daar is Gherghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghel met een sublieme pass. Klungelig pakt Jingtian de bal. Jingtian schiet op doel. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński probeert naar een medespeler te passen. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov schiet op doel. Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov rent richting de bal. Nikolov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daniel rent richting de bal. Haddleton onderschept slim de pass. Haddleton passt de bal in één keer door. Nikolov rent richting de bal. Nikolov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 56%, Reduta Bisztynek 44%.
T.S Cracvod - Reduta Bisztynek 0:1