Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reduta Bisztynek T.S Cracvod
ania Tactiek nEV
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 40.1
uitmuntend Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar met een sublieme pass. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - T.S Cracvod 1:0

7e minuut.
Gherghel is nu in balbezit. Gherghel passt de bal in één keer door. Nikolov rent richting de bal. Jingtian rent richting de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - T.S Cracvod 2:0

9e minuut.
Winnits geeft de bal voor. Cakić kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaaksoo de bal. Hendrihovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrihovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jingtian passt de bal in één keer door. Montiel speelt de bal door. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov schiet op doel. Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - T.S Cracvod 3:0

13e minuut.
Waryński speelt de bal door. Muszka rent richting de bal. Muszka geeft de bal voor. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Winnits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Nikolov rent richting de bal. Jingtian rent richting de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Gherghel onderschept slim de pass. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - T.S Cracvod 4:0

29e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Haddleton is nu in balbezit. Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Nikolov rent richting de bal. Nikolov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaaksoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Jingtian maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kuś met een harde bal richting middenveld. Salazar rent richting de bal. Hendrihovský onderschept slim de pass. Hendrihovský geeft een hoge lob. Jęczeń krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Jingtian is nu in balbezit. Jingtian passt de bal zonder na te denken. Montiel met een sublieme pass. Nikolov rent richting de bal. Nikolov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jingtian is nu in balbezit. Jingtian passt de bal in één keer door. de Kok rent richting de bal. Nikolov onderschept slim de pass. Nikolov draait met de bal, schiet en ... Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 33%, T.S Cracvod 67%.
Reduta Bisztynek - T.S Cracvod 4:0

49e minuut.
Montiel passt de bal met de wreef. Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton geeft een lange en hoge pass. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - T.S Cracvod 5:0

53e minuut.
Jęczeń controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pavelescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Waryński controleert de bal met de borst. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cakić is nu in balbezit. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu probeert naar een medespeler te passen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - T.S Cracvod 6:0

64e minuut.
Daniel komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Waryński is nu in balbezit. Waryński geeft een lange en hoge pass. Pavelescu probeert de bal met de borst te controleren. Daniel is nu in balbezit. Daniel met een sublieme pass. Cappelletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Salazar speelt de bal door. Jaaksoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaaksoo geeft een hoge lob. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel schiet op doel. Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pavelescu geeft een hoge lob. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel passt de bal met de wreef. Jingtian heeft problemen om de bal te vangen. Jingtian schiet op doel. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Jaaksoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaaksoo geeft de bal voor. Montiel kopt de bal weg. Daar is Salafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jingtian stond buitenspel. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 43%, T.S Cracvod 57%.
Reduta Bisztynek - T.S Cracvod 6:0