Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballista Południe Sośnica-Brzeg
442 xddddddd Tactiek Sweep
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 54.3
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Štainer passt de bal in één keer door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot onderschept slim de pass. Kubot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Trengereid is nu in balbezit. Trengereid passt de bal met de wreef. Štainer met een sublieme pass. Kubot is nu in balbezit. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Południe Sośnica-Brzeg 0:1

7e minuut.
MacClure rent richting de bal. Angulo onderschept slim de pass. Trengereid speelt de bal door. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel. Beierle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Południe Sośnica-Brzeg 0:2

10e minuut.
Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa speelt de bal door. Koniecpolski kan de bal niet met de borst controleren. Koniecpolski geeft de bal voor. Štainer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Południe Sośnica-Brzeg 0:3

12e minuut.
Figa probeert naar een medespeler te passen. Koniecpolski rent richting de bal. Koniecpolski geeft een lange en hoge pass. Štainer heeft problemen om de bal te vangen. Štainer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Południe Sośnica-Brzeg 0:4

18e minuut.
Kubot kan de bal niet met de borst controleren. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa met een sublieme pass. Klungelig pakt Štainer de bal. Štainer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Koniecpolski geeft de bal voor. Štainer krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Vestovoj de bal onder controle te krijgen. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Trengereid probeert naar een medespeler te passen. Štainer rent richting de bal. Štainer passt de bal zonder na te denken. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Štefančík onderschept slim de pass. Figa rent richting de bal. Figa passt de bal in één keer door. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beierle bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestovoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer verovert de bal door een tackle van achteren. Štainer draait met de bal, schiet en ... Beierle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Południe Sośnica-Brzeg 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 53%, Południe Sośnica-Brzeg 47%.
Ballista - Południe Sośnica-Brzeg 0:5

51e minuut.
Kalliomaa geeft een lange en hoge pass. Štainer kopt de bal weg. Klungelig pakt Mařena de bal. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Trengereid is nu in balbezit. Bădălan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trengereid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trengereid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kubot maakt een snoekduik en kopt de bal. Beierle bokst de bal weg.

61e minuut.
Trengereid rent richting de bal. Trengereid probeert naar een medespeler te passen. Figa met een sublieme pass. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Schneider probeert naar een medespeler te passen. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot passt de bal zonder na te denken. Štainer is nu in balbezit. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Figa met een sublieme pass. Trengereid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vestovoj de bal. Kubot rent richting de bal. Kubot draait met de bal, schiet en ... Beierle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Figa rent richting de bal. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poloczek. Poloczek krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klungelig pakt Poloczek de bal. Figa is nu in balbezit. Figa passt de bal in één keer door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kalociński geeft de bal voor. Inworp. Lauricella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacClure rent richting de bal. MacClure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kubot kopt de bal weg. Figa heeft problemen om de bal te vangen. Figa speelt de bal door. Štainer is nu in balbezit. Štainer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 59%, Południe Sośnica-Brzeg 41%.
Ballista - Południe Sośnica-Brzeg 0:5