Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południe Sośnica-Brzeg Ballista
Sweep Tactiek 442 xddddddd
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 41.9
formidable Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen adequate


13e minuut.
Klungelig pakt Angulo de bal. Angulo geeft de bal voor. Kubot rent richting de bal. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Beierle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Figa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figa probeert naar een medespeler te passen. Stenka is nu in balbezit. Stenka geeft een lange en hoge pass. Štainer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stingl is nu in balbezit. Stingl passt de bal zonder na te denken. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel. Drożdżewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 0:1

20e minuut.
Figa passt de bal met de wreef. Kubot is nu in balbezit. Figa rent richting de bal. Figa geeft een hoge lob. Štainer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Valente passt de bal in één keer door. Štainer rent richting de bal. Štainer passt de bal in één keer door. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel. Beierle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel. Beierle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 1:1

26e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft de bal voor. Polakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Lauricella de bal. Valente speelt de bal door. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel. Beierle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 2:1

28e minuut.
Poloczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer passt de bal zonder na te denken. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Poloczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stenka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polakiewicz. Polakiewicz krijgt een gele kaart. Stenka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koniecpolski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kubot rent richting de bal. Kubot haalt uit met een fantastische trap. Beierle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Štefančík is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valente neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štainer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 3:1

41e minuut.
Figa met een sublieme pass. Valente speelt de bal door. Vestovoj rent richting de bal. Štainer onderschept slim de pass. Štainer schiet op doel. Beierle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kubot is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 40%, Ballista 60%.
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 4:1

51e minuut.
Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Dierickx rent richting de bal. Lauricella begaat een overtreding. Lauricella krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa passt de bal in één keer door. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Štefančík rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente met een sublieme pass. Štainer heeft problemen om de bal te vangen. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 5:1

60e minuut.
Daar is Poloczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figa is nu in balbezit. Figa passt de bal met de wreef. Štainer rent richting de bal. Štainer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mařena is nu in balbezit. Figa verovert de bal door een tackle van achteren. Figa passt de bal zonder na te denken. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dierickx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Valente de bal. Valente geeft een hoge lob. Štainer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beierle met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Koniecpolski de bal. Stingl rent richting de bal. Stingl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dierickx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Figa de bal. Figa passt de bal in één keer door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Schneider probeert de bal met de borst te controleren. Bădălan onderschept slim de pass. Bădălan passt de bal in één keer door. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lauricella bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lauricella raakt geblesseerd tijdens het duel. Stingl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 5:2

89e minuut.
Dierickx geeft een lange en hoge pass. Štainer rent richting de bal. Štainer met een sublieme pass. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 48%, Ballista 52%.
Południe Sośnica-Brzeg - Ballista 5:2